Reklam Alanı - 1

Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Bülteni e-Özel Yayında

Başlatan Volkan60, 19 Mayıs 2020, 15:44:05

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Volkan60



Özel eğitim ihtiyacı olan bireylerin eğitime erişimlerini sağlamak, özel eğitim hizmetlerinin niteliğini artırmak; öğrenci, veli ve öğretmenlere eğitsel, kişisel ve mesleki rehberlik hizmetleri sunmak amacıyla çalışmalar yürüten Genel Müdürlüğümüzün 2020 yılının ilk üç ayında gerçekleştirdiği faaliyetleri içeren bülteni "e-özel" yayımlandı.

Genel Müdürlüğümüz ve yapılan çalışmalar hakkında kamuoyunu bilgilendirmek, özel eğitim ve rehberlik hizmetlerinin gelişiminin takip edilebilmesine olanak sunmak amacıyla hazırlanan bültenimizin ilk sayısında Genel Müdürlüğümüz hakkında temel bilgilere yer verilmiş, geliştirdiğimiz projelerin mevcut durumlarına, rehberlik hizmetleri kapsamında yürüttüğümüz psikososyal destek çalışmalarına, geliştirmiş olduğumuz programlara ve öğretim materyallerine, iş birliği yaptığımız kurum ve kuruluşlara, öğretmenlerimizin kişisel ve mesleki gelişimlerini sağlamak amacıyla düzenlemiş olduğumuz eğitimler ile COVİD-19 ile mücadele sürecinde Genel Müdürlüğümüze bağlı okul ve kurumlar tarafından gerçekleştirilen çalışmalara değinilmiştir.

Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Bülteni "e-Özel" e ulaşmak için TIKLAYINIZ.



YASAL UYARI

Sitemizde yayınlanan içeriklerin büyük bir kısmı sitemize ait yada içerik sahiplerinin izinleri alınmış veya kaynak gösterilerek yayınlan içeriklerdir. Telif Hakları Yasasına uymadığını düşündüğünüz içerikleri bildirmeniz halinde incelenip 7 gün içinde silinecektir. Sitemizin içeriklerinin de izinsiz veya kaynak gösterilmeden yayınlanması yasaktır.

2012 @ Tüm Hakları Saklıdır.