Reklam Alanı - 1

Öğrenciler Toplu Devamsızlık Yapmaları

Başlatan ozyguner@gmail.com, 27 Aralık 2019, 21:54:33

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ozyguner@gmail.com

Öğrencileri toplu devamsızlık yaptıkları gün öğretmenlere ek ders yazılır mı?


gustavyo

Alıntı yapılan: ozyguner@gmail.com - 27 Aralık 2019, 21:54:33 Öğrencileri toplu devamsızlık yaptıkları gün öğretmenlere ek ders yazılır mı?
Hocam Toplu Sözleşmenin
Ders görevinin yapılmış sayılacağı haller

Madde 2- (1) Milli Eğitim Bakanlığına bağlı örgün ve yaygın eğitim kurumlarında ders yılı içerisindeki iş günlerinde genel idari izinli olmaları sebebiyle eğitim ve öğretim faaliyetlerini fiilen yerine getiremeyen yönetici ve öğretmenler ile öğrencilerin çeşitli nedenlerle sınıf veya okul bütünlüğünde izinli sayılmaları sebebiyle eğitim ve öğretim faaliyetlerini fiilen yerine getiremeyen yönetici ve öğretmenler, bu sürelerde üzerlerinde bulunan aylık karşılığı ders, varsa ek ders, ders niteliğinde yönetim, hazırlık ve planlama görevlerini yapmış sayılırlar.

HOCAM YUKARIDAKİ HÜKÜMDEN DE ANLAŞILACAĞI ÜZERE ÖĞRENCİLER ANCAK OKUL VEYA SINIF BÜTÜNLÜĞÜNDE İZİNLİ İSE ÖĞRETMENE EK DERS ÜCRETİ ÖDENİR. EĞER ÖĞRENCİLER DEVAMSIZLIK SEBEBİYLE VEYA BAŞKA GEREKÇELER İLE OKULDA BULUNMUYORSA BU KAPSAMDA ÖĞRETMEN GÖREVİNİN BAŞINDA OLSA BİLE ÖĞRETMEN EK DERS ÜCRETİ ÖDENMEZ.
SAYGILARIMLA...



YASAL UYARI

Sitemizde yayınlanan içeriklerin büyük bir kısmı sitemize ait yada içerik sahiplerinin izinleri alınmış veya kaynak gösterilerek yayınlan içeriklerdir. Telif Hakları Yasasına uymadığını düşündüğünüz içerikleri bildirmeniz halinde incelenip 7 gün içinde silinecektir. Sitemizin içeriklerinin de izinsiz veya kaynak gösterilmeden yayınlanması yasaktır.

2012 @ Tüm Hakları Saklıdır.