Reklam Alanı - 1

EKYS MÜLAKAT

Başlatan Mutlu Zengin, 24 Nisan 2020, 04:09:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mutlu Zengin

Meb 2019_2020 takvimini yayınlayınca il dışı atama takvimi olarak 01.05.2020 ile 30.06.2020 arasını vermişti. Corona münasebetiyle takvim değişti ve yönetici mülakat atamasından sonraya kaldı. Mülakata a şehrinde gireceğiz ama tercih vakti b şehrinde olacağız. Bununla ilgili olarak mülakatın geçerli olmadığı ve tercih yapamayacağımız söyleniyor. Ekys den 60 alan birinin tercih yaparken 80 alan birinin yapamaması eşitlik ilkesine sığarmı? Corona yüzünden ertelenen il dışı atama sorumlusu bir yıl emek verip yüksek puan alanlarmı? Bir çok şehirde mülakatın 3 katı aday yokken yüksek puan alan kişinin sadece başka ilde mülakata girdi diye başvurusunu kabul etmemek?? Dolmayan yöneticiliklere ek ilk defa Yönetici ataması yapılırken en azından başvuru alınması gerekmiyor mu? vs


mshcek

Kesinlikle katılıyorum.. 3 ay sınava hazırlandım ve şimdi il dışı yapmayı düşünüyorum. Gideceğim ilde tercih yapamayacak olmam adaletli bir durum değil..MEB buna çok makul bir çözüm bulabilir diye düşünüyorum..İnşallah Bulur..



Benzer Başlıklar (5)

YASAL UYARI

Sitemizde yayınlanan içeriklerin büyük bir kısmı sitemize ait yada içerik sahiplerinin izinleri alınmış veya kaynak gösterilerek yayınlan içeriklerdir. Telif Hakları Yasasına uymadığını düşündüğünüz içerikleri bildirmeniz halinde incelenip 7 gün içinde silinecektir. Sitemizin içeriklerinin de izinsiz veya kaynak gösterilmeden yayınlanması yasaktır.

2012 @ Tüm Hakları Saklıdır.