Reklam Alanı - 1

Okul Yöneticileri Yardımlaşma Bölümü 2018-2019

Başlatan habibocak, 05 Temmuz 2019, 09:42:40

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Admin

Okul Yöneticileri Yardımlaşma Bölümü 2018-2019


makina ogrt

MERHABA, DERS PROGRAMLARINI E OKULA GİRERKEN 11. SINIF MOTOR  VE MODA TASARIMI BÖLÜMLERİNE SEÇMELİ DERS SEÇERKEN SORUN YAŞADIK LİSTEDE ŞEÇTİĞİMİZ DERSLER YOKTU BÖYLE BİR DURUM YAŞAYAN VAR MI?


Admin

Alıntı yapılan: makina ogrt - 28 Eylül 2019, 21:05:19 MERHABA, DERS PROGRAMLARINI E OKULA GİRERKEN 11. SINIF MOTOR  VE MODA TASARIMI BÖLÜMLERİNE SEÇMELİ DERS SEÇERKEN SORUN YAŞADIK LİSTEDE ŞEÇTİĞİMİZ DERSLER YOKTU BÖYLE BİR DURUM YAŞAYAN VAR MI?

Haftalık ders çizelgesinde var mı?


uzeybek

Merhaba Norm güncellemeleri 07-09 Ekim tarihleri arasında okullara açılacaktır. Halk Eğitim Merkezi ile Mesleki Eğitim Merkezi aynı binada bulunmaktadır. Bina Halk Eğitim Merkezinin binasıdır. Her iki kurumunda müdürlük normu mevcut. Norm güncellemesi sırasında Halk eğitim merkezi normları farklı güncellendiğinden her iki normda kalır mı? Yoksa mesleki eğitim merkezinin müdür normu düşer mi?


Admin

Alıntı yapılan: uzeybek - 03 Ekim 2019, 08:57:46 Merhaba Norm güncellemeleri 07-09 Ekim tarihleri arasında okullara açılacaktır. Halk Eğitim Merkezi ile Mesleki Eğitim Merkezi aynı binada bulunmaktadır. Bina Halk Eğitim Merkezinin binasıdır. Her iki kurumunda müdürlük normu mevcut. Norm güncellemesi sırasında Halk eğitim merkezi normları farklı güncellendiğinden her iki normda kalır mı? Yoksa mesleki eğitim merkezinin müdür normu düşer mi?

Sayın Hocam,

Bağımsız oldukları için ikisinin normu da devam eder.


neslihan10511051

e konferansta öğrenci sayısının 10 nun altına düşmesi durumunda birleştirilmiş sınıf uygulamasına geçileeceği söylendi birinci sınıflar sekiz kişi bu yıl diğer şubelerde sorun yok ama sürekli göç var norm düser mi acaba


Taras1975+

Merhaba Ağustos ayında eş durumundan tayin isteyeceğim için mevcut pansiyondan sorumlu Mdr yardımcılığından okulum yoneticisiz kalmasın ve  mağdur olmasın diye  istifa etmek istiyorum....kabul edilir mi....ve kurumum pansiyon Mdr yrd münhal listesine ekletebilrmi


Yeşil

Merhaba müdür yardımcılığından istifa edip öğretmenliğe geçmeyi düşünüyorum. Süreç nasıl işliyor bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.


Volkan60

Alıntı yapılan: Yeşil - 31 Mayıs 2020, 19:16:21 Merhaba müdür yardımcılığından istifa edip öğretmenliğe geçmeyi düşünüyorum. Süreç nasıl işliyor bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
MEB Eğitim Kurumlarına Yönetici Görevlendirme Yönetmeliği
http://www.webdeogren.com/forum/tpmod/dl=item1868

Madde 34 inceleyiniz hocam


Admin

Veli İsteği İle Sınıf Tekrarı İsteği Dilekçesi

http://www.webdeogren.com/forum/tpmod/dl=item13731


clksdtt

12 ler başlıyor nasıl düzenleneme yapacaksınız?


Admin

Alıntı yapılan: clksdtt - 07 Ekim 2020, 17:24:21 12 ler başlıyor nasıl düzenleneme yapacaksınız?

Yarın belli olacak hocam


hakef

ELİNDE GÜNCEL DYS DOSYA SIRTLIĞI BULUNAN VAR MI?


Admin



DENİZZZ

72 aylık birinci sınıf kaynaştırma öğrencisi RAM raporu ile okul öncesine yönlendirilebilir mi?



Benzer Başlıklar (5)

YASAL UYARI

Sitemizde yayınlanan içeriklerin büyük bir kısmı sitemize ait yada içerik sahiplerinin izinleri alınmış veya kaynak gösterilerek yayınlan içeriklerdir. Telif Hakları Yasasına uymadığını düşündüğünüz içerikleri bildirmeniz halinde incelenip 7 gün içinde silinecektir. Sitemizin içeriklerinin de izinsiz veya kaynak gösterilmeden yayınlanması yasaktır.

2012 @ Tüm Hakları Saklıdır.