Reklam Alanı - 1

2019-2020 Şanlıurfa İl MEM Yaprak Testleri Yayımlanmıştır.

Başlatan Admin, 03 Nisan 2020, 15:27:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Admin

2019-2020 Şanlıurfa İl MEM Yaprak Testleri Yayımlanmıştır.



Ölçme Değerlendirme Merkezimizce 8.  ve 12. sınıf düzeyinde hazırladığımız kazanım testlerini aşağıdaki bağlantılardan indirebilirsiniz.

Valiliğimiz ve Müdürlüğümüzün talimatları doğrultusunda 8. ve 12. sınıfta okuyan öğrencilerimize gönüllü öğretmenlerimizin katılımı ile 124 farklı test hazırlanmış ve bu testler 4.057.000 adet basılarak okullara dağıtımı sağlanmıştır. Tüm dünyayı etkisi altına alan COVID-19 pandemisi nedeniyle erken alınan tedbirlerle ülkemizde uzaktan eğitime geçilmiştir. Bundan ötürü testlere basılı ortamda erişim mümkün olmadığından hazırlanan tüm testler PDF formatında internet sitemiz üzerinden erişime açılmıştır. 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı için hazırlanan testlere aşağıdaki bağlantılardan veya üst menüden ulaşabilirsiniz.

8. SINIF

12. SINIF

Testlerdeki bazı sorularda yazım yanlışı veya matematiksel sembollerin PDF dosyasında görünmemesinden kaynaklı hatalar bulunmaktadır. Bu sorular aşağıdaki dosyalarda belirtilen halleriyle dikkate alınacaktır.

8. SINIF MATEMATİK DÜZELTME

8. SINIF FEN BİLİMLERİ DÜZELTME

8. SINIF TÜRKÇE DÜZELTME

Cevap anahtarlarına aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

8. SINIF CEVAP ANAHTARI

12. SINIF CEVAP ANAHTARI




Benzer Başlıklar (5)

YASAL UYARI

Sitemizde yayınlanan içeriklerin büyük bir kısmı sitemize ait yada içerik sahiplerinin izinleri alınmış veya kaynak gösterilerek yayınlan içeriklerdir. Telif Hakları Yasasına uymadığını düşündüğünüz içerikleri bildirmeniz halinde incelenip 7 gün içinde silinecektir. Sitemizin içeriklerinin de izinsiz veya kaynak gösterilmeden yayınlanması yasaktır.

2012 @ Tüm Hakları Saklıdır.