Reklam Alanı - 1

İlkokul Sene Sonu İş ve İşlemleri Soru ve Cevapları

Başlatan Admin, 10 Haziran 2020, 21:59:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Admin

İlkokul Sene Sonu İş ve İşlemleri Sorularınıza bu başlıktan cevap vereceğiz.

Soru 1: İlkokullarda öğrenciler bir üst sınıfa nasıl geçer?

Cevap 1: İlkokul öğrencilerinden birinci dönem puanı bulunan tüm öğrenciler e-Okul Yönetimi Bilgi Sistemi üzerinden bir üst sınıfa geçişleri gerçekleşmiştir. Ancak velinin okul müdürlüğüne yazılı talebi bulunması halinde öğrenciye sınıf tekrarı yaptırılır.

Soru 2: Birinci dönem not girişi yapılmayan ve sürekli devamsız olan  öğrencilerin için e okulda sürekli devamsız butonu işaretlenecek mi?

Cevap: Birici dönem not girişi yapılmamış olan öğrenci için sürekli devamsız olduğu belirlenmiş ise ''Sürekli Devamsız '' işaretlenip açıklama kısmına sürekli devamsız olduğu yazılarak kayıt yapılır.

 


sdtekn21

1.dönem sürekli devamsız olup not girişi yapılmayan öğrencilerin için e okulda sürekli devamsız butonu işaretlenecek mi???


fts-61

Alıntı yapılan: sdtekn21 - 10 Haziran 2020, 22:29:53 1.dönem sürekli devamsız olup not girişi yapılmayan öğrencilerin için e okulda sürekli devamsız butonu işaretlenecek mi???

Evet hocam işaretlenecek.


Bilgehan_409

Suriyeli öğrenciler 1.dönem uyum sınıflarına başka okula nakil gitmişlerdi. Gittikleri okulda karne notu doldurılmamış sınav yapılıp geçer not alanları tekrar nakil alarak okula kaydını yaptık, ama öğrencilere not verilmemiş,Bundan dolayı ikinci dönemde not verilmiyor. Bu öğrencilerin isimleri sınıf geçme defterinde de çıkmıyor. Nasıl bir yol izlenecek bunlar için, teşekkürler



YASAL UYARI

Sitemizde yayınlanan içeriklerin büyük bir kısmı sitemize ait yada içerik sahiplerinin izinleri alınmış veya kaynak gösterilerek yayınlan içeriklerdir. Telif Hakları Yasasına uymadığını düşündüğünüz içerikleri bildirmeniz halinde incelenip 7 gün içinde silinecektir. Sitemizin içeriklerinin de izinsiz veya kaynak gösterilmeden yayınlanması yasaktır.

2012 @ Tüm Hakları Saklıdır.