Giriş

  TinyPortalı Tanıyalım

TinyPortal (TP) Simple Machines Forum (SMF) un modifikasyonudur.SMF forum içerisinde tamamen kullanıma hazır bir portaldır. SMF forumunuzu önsayfa opsiyonlar,makaler,paneller,bloklar,bloklara eklenen pluginsler ile birlikte genişletebilirsiniz.

SMF ile birlikte çalışmak için geliştirilmiş,SMF nin bir çok fonksiyonunu kulanıyor ve güvenlik bakımından hiçbir açığı yoktur.Bundan dolayı diğer büyük portallar gibi iki ayrı admin paneli,ayrı temalara ihtiyaç duymaz. TinPortal tek bir yazılım sisteminde çalışmaktadır.Bunu anlatmanın en iyi yolu "TinyPortal" "Simple Machines Forum" bütünleşmiştir, bunlar 2 farklı yazılım türü değildir.

TinyPortal HTML/Javascript, PHP, veya BBC makaler ve bloklar kullanmanı sağlar.Admin/kullanıcı opsiyonları ile bu izinleri sağnabilir. Sitenize içerik eklemek daha önce hiç bu kadar kolay olmamıştı,ve siten profesyonel bir görünüme sahip olacak.

TinyPortal tüm portallar arasında EN İYİSİDİR,ÜCRETSİZDİR!


TinyPortal Özellikleri:

- Makaleler:de HTML, PHP, BBC kullanabilirsin veya dışarıdan sayfalar ile yazar bilgilerini ve görsel opsiyonlarını yalnızca gösterebilir, panel ve blokları gösterebilirsiniz.Tüm makalelerde kategori oluşturabilirsiniz ve bunlara puan ve yorumlarda bulunulabilir.

- ÖnSayfa: birinci sayfadır veya TP & SMF sitenizin indexidir.

- Paneller:birkaç bölümlerden veya sizin oluşturduğunuz bloklardan oluşur.Tepe panel, üst panel, önsayfa, alt panel, dip panel, sol panel, ve sağ panelleri vardır.Bu paneller kontrolu ile ilgili yardım için TP & SMF forumlara başvurmalısın.

- Bloklar: bunlar, bilginin küçük kutularıdır veya HTML, PHP, or BBC içinde fonksiyonları vardır. Onlar, herhangi bir emirde yerleştirilebilir, herhangi bir panelinde ve TP & SMf in kısım hareketi.

- Moduller: toplam görevlerine yeni yetenekleri ekleyen çeşitli geliştiriciler tarafından yazılan TinyPortal fonksiyonlarıdır . Örnek olarak Dosya Yöneticisi Galeri ve Chat.

- Eklentiler: TinyPortal özellikler çoktur ve modulleri vardır.Örnek olarak WYSIWYG editor kullanarak makaleler ve bloklar oluşturabilirsiniz.

Daha fazla bilgi için Dökümanlar bölümünü ziyaret edin.