Reklam Alanı - 1

Meb e-Sınav Uygulama ve İzleme Sorumlusu Kursu Açıyor

Başlatan Admin, 14 Kasım 2019, 16:42:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

isikayhan



simonbolivar

Alıntı yapılan: isikayhan - 12 Aralık 2019, 17:39:39 Teşekkürler

İyi de bu yazıda sertifikası olmayan basvuramaz demiyor ki, öncelik sertifikada olsun diyor diğer personeli de uygun sıra ile alın diyor ama ne hikmetse mebsiste başvuru yok ama kurslar başlamış katılacaklar belli, ortada bir hukuksuzluk olduğu kesin de adalet bir kadın ismi olarak yaşıyor ya yeter bize


Admin

Alıntı yapılan: simonbolivar - 12 Aralık 2019, 19:35:02 İyi de bu yazıda sertifikası olmayan basvuramaz demiyor ki, öncelik sertifikada olsun diyor diğer personeli de uygun sıra ile alın diyor ama ne hikmetse mebsiste başvuru yok ama kurslar başlamış katılacaklar belli, ortada bir hukuksuzluk olduğu kesin de adalet bir kadın ismi olarak yaşıyor ya yeter bize

Sayın hocam,

Başvurular okullara resmi yazı yazılarak alındı. Bazı illerde eskiler yettiği için yenilerden alma ihtiyacı hissetmediler.


baskentli

Sayın hocam Ankara'da açılan kursu tamamladım. Acaba kursu tamamlayanlar aldıkları sertifikaya ilçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bildirecekler mi? Yoksa herhangi bir işlem yapmaya gerek yokmu?


Admin

Alıntı yapılan: baskentli - 23 Aralık 2019, 13:32:00 Sayın hocam Ankara'da açılan kursu tamamladım. Acaba kursu tamamlayanlar aldıkları sertifikaya ilçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bildirecekler mi? Yoksa herhangi bir işlem yapmaya gerek yokmu?

Hocam,

Herhangi bir bildirmeye gerek yok. İl MEM ölçme direk göndermesi lazım. Onlarla bir görüşebilirsiniz.



Benzer Başlıklar (5)

YASAL UYARI

Sitemizde yayınlanan içeriklerin büyük bir kısmı sitemize ait yada içerik sahiplerinin izinleri alınmış veya kaynak gösterilerek yayınlan içeriklerdir. Telif Hakları Yasasına uymadığını düşündüğünüz içerikleri bildirmeniz halinde incelenip 7 gün içinde silinecektir. Sitemizin içeriklerinin de izinsiz veya kaynak gösterilmeden yayınlanması yasaktır.

2012 @ Tüm Hakları Saklıdır.