Reklam Alanı - 1

Meb Yönetici ve Öğretmen Faaliyet Ekders Ödeme Tablosu (Kadrolu 15.12.2019)

Başlatan habibocak, 01 Temmuz 2019, 14:40:38

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçiler konuyu incelemekte.

Admin

Alıntı yapılan: simonbolivar - 16 Aralık 2019, 16:25:16 Vermek istemeyen vermiyor yasal bir dayanağı yok varsa da yazıyı görmek isterim, görevli iiznli gittiğim hizmeti içi eğitim sonrası idare  nöbet ve egzersizi vermek istemedi,yukardaki yazilari paylaşarak aldım.


Hocam,

Ders dışı eğitim çalışmaları
MADDE 17- (1)Ders dışı izcilik, beden eğitimi ve spor çalışmaları, halk oyunları ve güzel sanatlarla ilgili dallar ile Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) koordinesinde ilköğretim -ve ortaöğretim öğrencilerine yönelik olarak yürütülen bilim olimpiyatları ve proje çalışmaları kapsamında fiilen çalışma yaptıran öğretmenlere; aylık karşılığı ders, ek ders ve hazırlık ve planlama görevi saati sayısınabakılmaksızın, her bir saat çalışma karşılığında gündüz ücreti üzerinden, haftada azamî 6 saati geçmemek üzere, her bir ders saati başına 1 saat ek ders ücreti ödenir. Ancak, bir ders yılında bu kapsamda ödenecek toplam ek ders saati sayısı, okulun bir ders yılındaki toplam ders saati sayısının %5'ini geçemez. Bu etkinliklerde görev alacak öğretmenlerde aranacak nitelikler, her bir etkinlik için aranılacak en az öğrenci sayısı ile benzeri diğer hususlar Bakanlıkça belirlenir. Etkinlik programları okul müdürlüklerince hazırlanır ve millî eğitim müdürlüklerince onaylanır.


simonbolivar

Diğer derslerinde fiilen yapılması gerekiyor, fakat görevli izinli iken ek ders aliniyor. neyse bu tartışma uzar gider, teşekkürler admin


Admin

Alıntı yapılan: simonbolivar - 17 Aralık 2019, 10:21:57 Diğer derslerinde fiilen yapılması gerekiyor, fakat görevli izinli iken ek ders aliniyor. neyse bu tartışma uzar gider, teşekkürler admin

Rica ederiz Hocam.


v1olet

17 Ocak Cuma günü yani karne günü ek ders ödemeleri nasıl yapılacaktır. Kadrolu ve ücretlilerin ek dersleri tam gün mü yazılacak , yoksa yarım gün mü yazılacak. Ücretliler ücret karşılığı çalışıyorlar o günde ders işlenmiyor ,nasıl olacak acaba. Bilgilendirirseniz çok sevinirim.


Admin

Alıntı yapılan: v1olet - 13 Ocak 2020, 09:51:23 17 Ocak Cuma günü yani karne günü ek ders ödemeleri nasıl yapılacaktır. Kadrolu ve ücretlilerin ek dersleri tam gün mü yazılacak , yoksa yarım gün mü yazılacak. Ücretliler ücret karşılığı çalışıyorlar o günde ders işlenmiyor ,nasıl olacak acaba. Bilgilendirirseniz çok sevinirim.

Sayın Hocam,

Mevzuatı gereği ders, kurs ve diğer işlemler yapılır ve ücret ödenir.


hasan_55

BORDRO ÖRNEĞİNİZ GÜZEL OLMUŞ.
ANCAK, BORDRO ÜZERİNDE ÜCRET YÖNETMELĞİNDEN HANGİ MADDEYE GÖRE VEYA BAKANLIK İSE MEB SAYI TARİHİ VB. EKLENESE DAHA AÇIK OLURDU...


Admin

Alıntı yapılan: hasan_55 - 13 Şubat 2020, 11:58:37 BORDRO ÖRNEĞİNİZ GÜZEL OLMUŞ.
ANCAK, BORDRO ÜZERİNDE ÜCRET YÖNETMELĞİNDEN HANGİ MADDEYE GÖRE VEYA BAKANLIK İSE MEB SAYI TARİHİ VB. EKLENESE DAHA AÇIK OLURDU...

Hocam,

Vakit bulursam yapayım inşallah


leventk

Elinize sağlık hocam. O kadar uğraşıp, emek harcamış bu tabloyu yapmışsınız. Allah razı olsun sizden.


Admin

Alıntı yapılan: leventk - 14 Şubat 2020, 10:54:43 Elinize sağlık hocam. O kadar uğraşıp, emek harcamış bu tabloyu yapmışsınız. Allah razı olsun sizden.

Cümlemizden Hocam.



Benzer Başlıklar (4)

YASAL UYARI

Sitemizde yayınlanan içeriklerin büyük bir kısmı sitemize ait yada içerik sahiplerinin izinleri alınmış veya kaynak gösterilerek yayınlan içeriklerdir. Telif Hakları Yasasına uymadığını düşündüğünüz içerikleri bildirmeniz halinde incelenip 7 gün içinde silinecektir. Sitemizin içeriklerinin de izinsiz veya kaynak gösterilmeden yayınlanması yasaktır.

2012 @ Tüm Hakları Saklıdır.