Reklam Alanı - 1

Okul Devir Teslim Tutanağı ve Devir Teslimde Yapılması Gerekenler

Başlatan abdullahbozok, 22 Eylül 2019, 14:46:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

abdullahbozok

2019 Sınavla Yönetici Görevlendirme süreci tamamlandıktan sonra Okul Müdürlerinin okul devir tesliminde dikkat etmesi gereken ve mutlaka devir teslimi alınması gerekenler şunlardır:

1. Mevcut okul müdürü kbs taşınır işlemleri sisteminden mevcut şifre ile girerek Taşınır Raporları kısmından ambar devir teslim tutanağını çıkararak evir alma işlemini malzemeleri sayarak teslim alır. Malzeme eksik çıkması durumunda tutanakta belirtilir.

kbs.jpg

2. Kurum mührü ve beratını bizzat teslim alması gerekir. Ola ki bunlardan biri kayıpsa yine tutanak tutulup daha sonra dys den tutanaklar taranıp ilgili destek hizmetleri şubesine gönderilir.

3. Mebbis, e okul, kbs gibi şifrelerin alınmasına gerek yoktur. çünkü bu şifreler aslında kişisel tanımlı olup göreve başladıktan sonra mebbis ve e okul il/ilçe  mebbis sorumlusundan, kbs ise defterdarlık veya mal müdürlüğüne dys den yazı yazılıp çıktısı alınarak ilgili kişilerden şifreler tarafınıza imza karşılığında  teslim edilir.

4. Yine il/ilçe mebbis sorumlusundan Okulun Kurum Mebbis şifresini, e-posta, tefbis şifrelerini almanız gerekecektir.

5. Okul Aile Birliği dosyasını, banka hesap cüzdanları, Iban Numaralarını ve vergi kimlik numaralarını almanız ve Tefbis sistemi ile karşılaştırmanız gerekmektedir. Kuruş veya bir kaç lira fark olabilir ve bu farkın banka kesintilerinden kaynaklanabileceğini unutmayınız. Daha sonra Strateji şubesine üste yazı yazarak hesap denkliğini sağlayabilirsiniz

6. Okulda anasınıfları varsa ve para toplanıyorsa dosyasını, banka hesap cüzdanları, Iban Numaralarını ve vergi kimlik numaralarını almanız ve Tefbis sistemi ile karşılaştırmanız gerekmektedir. Kuruş veya bir kaç lira fark olabilir ve bu farkın banka kesintilerinden kaynaklanabileceğini unutmayınız. Daha sonra Strateji şubesine üste yazı yazarak hesap denkliğini sağlayabilirsiniz

7. Kantin varsa ihale dosyası ve kira bedelleri kontrol edilerek teslim almanız gerekecektir.

8. Okul Kooparatifi varsa hesaplarını ve dosyalarını teslim alınız.

9. Okulun Wifi Şifresi varsa teslim alınız.

10. Çeşitli Ücretli programlar kıllanılıyorsa ( Bilsa, SMS programı ) şifrelerini alınız ve değiştiriniz.

11.Okulun veya odada bulunan dolap anahtarlarını teslim alınız..

12. Kamera kayıt cihazının şifresini teslim alınız.

13. Bunların dışında devir alma işlemlerinde ortaya çıkan durumlar varsa yine tutanakla imza altına almanız gerekmektedir.


Devir Teslim Tutanakları için TIKLAYINIZ

İmzamız Karakterimizdir...
www.webdeogren.com
www.webdeogren.com/forum

OD

TESLİM-TESELLÜM



Benzer Başlıklar (5)

YASAL UYARI

Sitemizde yayınlanan içeriklerin büyük bir kısmı sitemize ait yada içerik sahiplerinin izinleri alınmış veya kaynak gösterilerek yayınlan içeriklerdir. Telif Hakları Yasasına uymadığını düşündüğünüz içerikleri bildirmeniz halinde incelenip 7 gün içinde silinecektir. Sitemizin içeriklerinin de izinsiz veya kaynak gösterilmeden yayınlanması yasaktır.

2012 @ Tüm Hakları Saklıdır.