Reklam Alanı - 1

Önemli Duyurular

Başlatan habibocak, 05 Temmuz 2019, 10:10:12

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Admin

Özel Eğitimde Öğretmen Görevlendirme Sıralaması 07.01.2020 http://www.webdeogren.com/forum/tpmod/dl=item11012


Admin

Anasınıfı, İlkokul, Ortaokul ve Lisede 1. Dönem Sonunda Hangi Belgeler Verilir?

http://www.webdeogren.com/forum/anasinifi-ilkokul-ortaokul-ve-lisede-1-donem-sonunda-hangi-belgeler-verilir-t667.0.html


Admin

YENİ DUYURU - (13.01.2020) - İL/İLÇE MEM ve KURUM MÜDÜRLÜKLERİNİN DİKKATİNE!..

Yabancı öğrencilerin Türk eğitim sistemine uyumu kapsamında 2019/15 Sayılı Genelge ile uyum sınıfları oluşturulmuştur. Genelge doğrultusunda açılan uyum sınıflarının iş ve işlemlerinin daha etkin yürütülebilmesi amacıyla e-Okul sisteminde Kurum İşlemleri Modülünün altında "Yabancı Öğrenci Uyum Sınıfı İşlemleri" adında yeni bir alt modül oluşturularak, 20 Kasım 2019 tarihinde kullanıma açılmıştır. Kurum idarelerince yapılacak işlemler aşağıda belirtilmiştir. Bu kapsamda;

Not-01: Okullarda Yabancı Uyum Şubesinde kayıtlı öğrencilerin tüm işlemlerinin "e-Okul Kurum İşlemleri / Yabancı Öğrenci Uyum Sınıfı İşlemleri" alt modülü üzerinden yapılması gerekmektedir.

Not-02: Daha önceden "e-Okul Kurum İşlemleri/Şube İşlemleri" ekranında açılan uyum sınıflarındaki öğrencilerin sınıf seviyelerindeki normal şubelere alınması ve öğrenciler sınıf seviyelerindeki normal şubelere alındıktan sonra "e-Okul Kurum İşlemleri/Şube İşlemleri" ekranında açık görünen uyum şubelerinin silinmesi gerekmektedir.

Not-03: "e-Okul Kurum İşlemleri/Yabancı Öğrenci Uyum Sınıfı İşlemleri/Uyum Şube İşlemleri" ekranından öğrencilerin kayıt edileceği uyum şubelerinin alt modüle eklenmelidir.

Not-04: "e-Okul Kurum İşlemleri/Yabancı Öğrenci Uyum Sınıfı İşlemleri/Uyum Öğrenci İşlemleri" ekranından öğrencilerin yeni açılan modüldeki uyum şubelerine kayıtları yapılmalıdır.

Not-05: Kendi okulunda veya başka bir okulda Yabancı Uyum Sınıfına kayıt olan öğrenciler normal okul ve şubelerinde kayıtlı kalmaya devam edeceğinden bu öğrencilerin bilgileri Devamsızlık ve Not Girişi ekranlarına yansımayacaktır. Kendi okulunda veya başka bir okulda Yabancı Uyum Sınıfına kayıt olan öğrencileri "e-Okul Uyarıları" bölümünde yer alan listelerden takip edebilirsiniz.

Not-06: Uyum sınıflarındaki öğrencilerin ders öğretmeni belirleme ve devamsızlık işlemlerinin "e-Okul Kurum İşlemleri/Yabancı Öğrenci Uyum Sınıfı İşlemleri" alt modülüne entegre edilen yeni ekranlar üzerinden takip edilmesi gerekmektedir.


Admin

Yeni Yıllık İzinlerle İlgili Açıklama

Yıllık izin (yeni) ekranında 2017,2018 yılları yıllık izinlerinin hatalı girilmesine bağlı 2019,2020 yılı kalan izin sürelerinin yanlış hesaplandığı Bakanlığımıza gelen telefonlardan anlaşılmaktadır. Yıllık izin (arşiv) ekranında hatalı girilen izinlerin silinerek Yıllık izin (yeni) ekranından tekrar işlenmesi halinde kayıtlar düzelerek tekrar yıllık izin (arşiv) ekranına otomatik olarak yansımaktadır.2 yılı kapsayan izinler yeni ekrandan tek kayıt olarak girilmesi gerekmekte olup sistem tarafından 2 kayıt olarak bölünmektedir.

Örneğin;

A kişisinin 2018 yıllık izni 30 gün olarak görünmektedir ancak ilgilinin  15 gün izin kullanmış bu izninin 7 günü 2017 yılına aittir. Ait olduğu yıl 2018 seçilmesi nedeniyle 2018 yılı izninin tamamını kullanmış görünmektedir. Bu kaydının  silinerek  izin süresini bölmeden yıllık izin (yeni) ekranından girilmesi durumunda sistem 7 günü 2017 izni olarak 8 günü 2018 izni olarak bölecek ve Yıllık izin (arşiv) ekranına aktaracaktır. 2017, 2018 izinleri hatasız girildiğinde sistem düzgün çalışmaktadır. Arşivdeki izinleri düzelttikten sonra 2019 yılında kullanılan 2018 izinlerini arşive atmak için yıllık izin yeni ekranında ki 2019 yılı yıllık izinlerindeki kayıtlarında değişiklik yapılmadan tekrar kaydedilmesi gerekmektedir.

Bilgilerinize.


Admin



Admin

16-27 Mart 2020 Tatilinde Kadrosuz Usta Öğreticilere Ücret Ödenmeyecek. http://haber.webdeogren.com/16-27-mart-2020-tatilinde-kadrosuz-usta-ogreticilere-ucret-odenmeyecek.html


Admin

25 Nisan'da yapılacak İlköğretim ve Orta Öğretim Kurumları Bursluluk Sınavı 6 Haziran'a ertelendi.

Öğretmen Adaylık Kaldırma Sınavı 5 Temmuz'a ertelendi.


Admin



Admin



Admin



Admin

Millî Eğitim Bakanımız Ziya Selçuk, Saat 14:00'da CNN Türk canlı yayınında eğitim alanındaki koronavirüs tedbirleri ve uzaktan eğitimin detayları hakkında bilgi verecek.


Admin

25.03.2020 Tarihi verileri Açıklandı.



Admin

Milli Eğitim Bakanı Selçuk Uzaktan eğitim 30 Nisan'a kadar devam edecek.. 25.03.2020



Admin

2020 Yılı Öğretmenlerin İller Arası İsteğe Ve Zorunlu Çalışma Yükümlülüğüne Bağlı Yer Değiştirme Sonuçları Açıklandı.

Atama sonucunu e-Devlet kullanıcı hesabınız ile öğrenmek için tıklayınız.

Atama sonucunu MEBBİS kullanıcı hesabınız ile öğrenmek için tıklayınız.


Admin

İdareci ve Öğretmenlerle ilgili Dilekçe Örnekleri

http://haber.webdeogren.com/idareci-ve-ogretmenlerle-ilgili-dilekce-ornekleri.html



Benzer Başlıklar (5)

YASAL UYARI

Sitemizde yayınlanan içeriklerin büyük bir kısmı sitemize ait yada içerik sahiplerinin izinleri alınmış veya kaynak gösterilerek yayınlan içeriklerdir. Telif Hakları Yasasına uymadığını düşündüğünüz içerikleri bildirmeniz halinde incelenip 7 gün içinde silinecektir. Sitemizin içeriklerinin de izinsiz veya kaynak gösterilmeden yayınlanması yasaktır.

2012 @ Tüm Hakları Saklıdır.