Reklam Alanı - 1

29-30 haziran öğretmen seminer ek dersi

Başlatan NvzT, 23 Haziran 2020, 11:23:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

demirozu69

konu eski ama uygulama yeni arkadaslar bu ay 12.siniflarin rehberlik dersi fiilen olmasina ragmen odenmedi,diger siniflar gibi degil onlarda fiilen yok ayni klup calismasi gibi diger siniflar pandemi surecinde odenmedi ancak 12.siniflarin sinif rehberlik dersi ogretmene verilen haftalik okutulacak ders cizelgesinde gozukmekte fiilen var,buna ekders odemesi yapilir mi(12.sinif rehberlik saatine)?


demirozu69

odenirse kac saat 1 mi?


NvzT

Alıntı yapılan: demirozu69 - 26 Haziran 2020, 16:08:42 konu eski ama uygulama yeni arkadaslar bu ay 12.siniflarin rehberlik dersi fiilen olmasina ragmen odenmedi,diger siniflar gibi degil onlarda fiilen yok ayni klup calismasi gibi diger siniflar pandemi surecinde odenmedi ancak 12.siniflarin sinif rehberlik dersi ogretmene verilen haftalik okutulacak ders cizelgesinde gozukmekte fiilen var,buna ekders odemesi yapilir mi(12.sinif rehberlik saatine)?

Ayni durum 8. Sinif haftalik ders programinda da var.haftada 1 saat rehberlik ve kariyer planlama dersi var.ancak ders yuku olarak hesaplanmaz. Derse hazirlik ve planlama icin dahil edilir.Örnegin, 30 saate giren ogretmenin 8. Sinif rehber ogretmenligi olsun;
30-1=29 (1 saatlik rehberlik dersi cikarilir)
29-15=14 saat fiili ek dersi olur
Derse hazirlik planlama icin 30 saat uzerinden +3 ek ders alir
Toolamda 14+3=17 saat ek dersi olur.
Ortaöğretim ek ders hesaplamasina hakim degilim ama ortaokullarda 8. Siniflarda ders programindaki 1 saatlik rehberlik dersi icin bu sekilde ek ders hesaplanmasi gerekiyor.



YASAL UYARI

Sitemizde yayınlanan içeriklerin büyük bir kısmı sitemize ait yada içerik sahiplerinin izinleri alınmış veya kaynak gösterilerek yayınlan içeriklerdir. Telif Hakları Yasasına uymadığını düşündüğünüz içerikleri bildirmeniz halinde incelenip 7 gün içinde silinecektir. Sitemizin içeriklerinin de izinsiz veya kaynak gösterilmeden yayınlanması yasaktır.

2012 @ Tüm Hakları Saklıdır.