Reklam Alanı - 1

Covıd-19 Kapsamında İdari İzin, Dönüşümlü Ve Uzaktan Çalışmaya İlişkin Usuller

Başlatan Admin, 28 Mart 2020, 00:19:50

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Admin

Covıd-19 Kapsamında İdari İzin, Dönüşümlü Ve Uzaktan Çalışmaya İlişkin Usul Ve Esaslar

Pdf halini indirmek için TIKLAYINIZ.







Yeşil

Merhaba. Ben müdür yardımcısıyim. 4 aylık bebeğim ve 4,5 yaşında çocuğum var. Bu yazıya göre idari izin kapsamindayim fakat müdürüm nöbete gelmemi istiyor. Ben de çocuklarımı ve kendimi riske atmak istemiyorum. Ne yapabilirim bu durumda.


Admin

Alıntı yapılan: Gülçin - 14 Nisan 2020, 07:51:19 Merhaba. Ben müdür yardımcısıyim. 4 aylık bebeğim ve 4,5 yaşında çocuğum var. Bu yazıya göre idari izin kapsamindayim fakat müdürüm nöbete gelmemi istiyor. Ben de çocuklarımı ve kendimi riske atmak istemiyorum. Ne yapabilirim bu durumda.

Merhabalar Hocam.

İlçe MEM ile görüşseniz iyi olur hocam.


Yeşil

Alıntı yapılan: Admin - 14 Nisan 2020, 09:24:42 Merhabalar Hocam.

İlçe MEM ile görüşseniz iyi olur hocam.
Hocam yerime gorevlendirilen kişi görevden düştüğü ve ek ders alamayacağı için bana baskı yapıyor. Benim gitmem mümkün değil bunu müdürüm de biliyor. Çocuklarımı bırakacak kimsem de yok zaten.


Admin

Alıntı yapılan: Yeşil - 14 Nisan 2020, 09:53:53 Hocam yerime gorevlendirilen kişi görevden düştüğü ve ek ders alamayacağı için bana baskı yapıyor. Benim gitmem mümkün değil bunu müdürüm de biliyor. Çocuklarımı bırakacak kimsem de yok zaten.

Hocam,

İlgili Cumhurbaşkanığı genelgesini ilgi tutup dilekçe verin.



Benzer Başlıklar (5)

YASAL UYARI

Sitemizde yayınlanan içeriklerin büyük bir kısmı sitemize ait yada içerik sahiplerinin izinleri alınmış veya kaynak gösterilerek yayınlan içeriklerdir. Telif Hakları Yasasına uymadığını düşündüğünüz içerikleri bildirmeniz halinde incelenip 7 gün içinde silinecektir. Sitemizin içeriklerinin de izinsiz veya kaynak gösterilmeden yayınlanması yasaktır.

2012 @ Tüm Hakları Saklıdır.