Reklam Alanı - 1

İdari İzinlerde Aylıksız İzinden Dönen ve Doğum Sonrası İzinlerle İlgili Ekdersi

Başlatan Admin, 10 Nisan 2020, 23:19:22

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Admin

İdari İzinlerde Aylıksız İzinden Dönen ve Doğum Sonrası İzinlerle İlgili Ekders Ücretleri

Pdf halini indirmek için TIKLAYINIZ.





cancan72

resmi görüş yazısı mı


Admin

Alıntı yapılan: cancan72 - 12 Nisan 2020, 15:42:37 resmi görüş yazısı mı

Yönetmelik ve görüş yazılarına göre hazırlandı.


1777

Bu yazıya göre aylıksız izinden erken dönüp şu an öğrencilere uzaktan eğitim veren öğretmenlere de mi ek ders verilmemeli.


Admin

Alıntı yapılan: 1777 - 14 Nisan 2020, 13:24:31 Bu yazıya göre aylıksız izinden erken dönüp şu an öğrencilere uzaktan eğitim veren öğretmenlere de mi ek ders verilmemeli.

Aylıksız izinden dönen birine sınıf verilemeyeceği için ödenmemesi gerekir.


Emreerdem

Bu yazı resmi bir yazıdan alıntı mı? Çok merak ediyorum. Sonuçta biz idarecileri resmi yazılar bağlar. Bu konuyla ilgili resmi bir yazı var ise lütfen bildirin. 2 Öğretmenimiz rapor bitimi dönüş yaptı. Yanlışlık yapmak istemitorum.


Admin

Alıntı yapılan: Emreerdem - 14 Nisan 2020, 18:13:23 Bu yazı resmi bir yazıdan alıntı mı? Çok merak ediyorum. Sonuçta biz idarecileri resmi yazılar bağlar. Bu konuyla ilgili resmi bir yazı var ise lütfen bildirin. 2 Öğretmenimiz rapor bitimi dönüş yaptı. Yanlışlık yapmak istemitorum.

Yönetmelik ve görüş yazılarına göre hazırlandı.



YASAL UYARI

Sitemizde yayınlanan içeriklerin büyük bir kısmı sitemize ait yada içerik sahiplerinin izinleri alınmış veya kaynak gösterilerek yayınlan içeriklerdir. Telif Hakları Yasasına uymadığını düşündüğünüz içerikleri bildirmeniz halinde incelenip 7 gün içinde silinecektir. Sitemizin içeriklerinin de izinsiz veya kaynak gösterilmeden yayınlanması yasaktır.

2012 @ Tüm Hakları Saklıdır.