Reklam Alanı - 1

2019 Ortaöğretim Kurumları Aralık Ayı Nakilleri Yazısı

Başlatan Admin, 26 Aralık 2019, 21:07:19

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Admin

2019 Ortaöğretim Kurumları Aralık Ayı Nakilleri Yazısı

Pdf halini indirmek için TIKLAYINIZ.

seneseser

hocam anadolu liselerinden meslek liselerine 10. sınıfta geçen öğrenciler ne olacak 1. sınavlara girmediler tam 2. sonavların ortasında gelecekler görmediği dersten sınava girecek

Admin

Alıntı yapılan: seneseser - 28 Aralık 2019, 18:42:57 hocam anadolu liselerinden meslek liselerine 10. sınıfta geçen öğrenciler ne olacak 1. sınavlara girmediler tam 2. sonavların ortasında gelecekler görmediği dersten sınava girecek

Hocam

Nakillerde bu vb. Sorunlar maalesef oluyor. Yapacak bir şey yok

seneseser

Alıntı yapılan: Admin - 29 Aralık 2019, 09:32:49 Hocam

Nakillerde bu vb. Sorunlar maalesef oluyor. Yapacak bir şey yok

hocam gelen öğrencilerin ilk sınavları ne olacak peki . ikincileri yaparız da ilk sınavlara girmedi tek sınav puanı üzerinden mi değerlendirme yapacağız. anadoludan meslek liselerine geçiş için soruyorum dersler farklı

Admin

Alıntı yapılan: seneseser - 29 Aralık 2019, 21:16:09 hocam gelen öğrencilerin ilk sınavları ne olacak peki . ikincileri yaparız da ilk sınavlara girmedi tek sınav puanı üzerinden mi değerlendirme yapacağız. anadoludan meslek liselerine geçiş için soruyorum dersler farklı

Hocam,

Onu il bilgi işlem şubesi ile görüşseniz iyi olur.

Benzer Başlıklar (5)

YASAL UYARI

Sitemizde yayınlanan içeriklerin büyük bir kısmı sitemize ait yada içerik sahiplerinin izinleri alınmış veya kaynak gösterilerek yayınlan içeriklerdir. Telif Hakları Yasasına uymadığını düşündüğünüz içerikleri bildirmeniz halinde incelenip 7 gün içinde silinecektir. Sitemizin içeriklerinin de izinsiz veya kaynak gösterilmeden yayınlanması yasaktır.

2012 @ Tüm Hakları Saklıdır.