Reklam Alanı - 1

2020 Haziran Mesleki Çalışma Bilgi Paylaşımı

Başlatan Admin, 08 Haziran 2020, 11:33:56

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Admin

08 Haziran 2020, 11:33:56 Son düzenlenme: 13 Haziran 2020, 17:12:14 Admin
2020 Haziran Mesleki Çalışmaları ile ilgili bilgi paylaşımlarını bu mesaj altında yapabilirsiniz.

2020 Haziran Mesleki Çalışma Programını indirmek için TIKLAYINIZ.

2020 Haziran Seminer Dilekçe Örneğini indirmek için TIKLAYINIZ.

AÇIKLAMALAR

1. Öğretmenler mesleki çalışmalarını kendi okul/kurumlarında yapacaklardır. Ancak salgın nedeniyle idari izinli olduğu dönemde görev yaptığı ilden ayrılanlar bulundukları il/ilçelerdeki okul/kurumlarda mesleki çalışmalarını yapabileceklerdir.

2. Görevli olduğu ilden başka il/ilçede mesleki çalışma yapacak olan öğretmenlerin öncelikle görevli bulundukları okul/kurum müdürlüklerini yazılı olarak (bilişim kanalları üzerinden) bilgilendirmek kaydıyla https://mebbis.meb.gov.tr adresi başvuru modülü üzerinden bulundukları yerin il/ilçe ve mesleki çalışma yapmak istedikleri okul/kurum müdürlüklerini tercih edeceklerdir.

3. Görevli olduğu ilden başka il/ilçede mesleki çalışma yapacak öğretmenlerin çalışma bitiminde çalışmalara katıldıklarını gösteren ilgili okul/kurum müdürlüklerinden alınacak yazı ile birlikte hazırladıkları raporları görev yaptıkları okul/kurum müdürlüklerine teslim edeceklerdir.

4. İdari izinli olan personel mesleki çalışma süresince de idari izinli sayılacaktır.

5. Mesleki çalışmalar, il/ilçe millî eğitim müdürlüklerince Mesleki Çalışma Programı çerçevesinde mahalli ihtiyaçlar doğrultusunda gerekli düzenlemeler yapılarak yürütülecektir.

ÖNEMLİ NOTLAR:

1. Şu anki resmi yazıya göre mesleki çalışmalar yüzyüze olacak olup online çalışma yapılmayacaktır.

2. Aynı il içinde olan öğretmenler kendi okullarında mesleki çalışma yapacaklardır.

3. Öğretmenlerin mesleki çalışmaları kendi kademelerinde yapmaları esastır.

4. İl dışında mesleki çalışma yapacak öğretmenlerin başvuruları okul idareleri tarafından onaylanmayacak olup okul idarecileri tarafından görülmemektedir.

5. Mesleki çalışma başvurusunu yaptıktan sonra değişikliğe şu an sistem izin vermemektedir ama iptal edilip yeniden başvuru yapılabilmektedir.

6. İdari izinli olan personel mesleki çalışma süresince de idari izinli sayılacak olup ders yılı dışında idari izinli olduğu için ekders ödenmesi yapılmayacaktır.

7. Mebbisten başvurular 19 Haziran 2020 23:59 da sona erecektir.

8. Mesleki çalışmaların yapılan okulların kontenjanı mevcut olup bu kota her okulun normunun %20'i kadardır. Kontenjanı dolu ise başka okul seçilmesi gerekmektedir.

9. 18 Mart 2020 tarihinde atamaları yapılan ve 22 Haziran 2020 tarihinde kararnameleri gönderilecek olan sözleşmeli öğretmenler, mesleki çalışmalara kendi okullarında katılacaktır.



Benzer Başlıklar (1)

YASAL UYARI

Sitemizde yayınlanan içeriklerin büyük bir kısmı sitemize ait yada içerik sahiplerinin izinleri alınmış veya kaynak gösterilerek yayınlan içeriklerdir. Telif Hakları Yasasına uymadığını düşündüğünüz içerikleri bildirmeniz halinde incelenip 7 gün içinde silinecektir. Sitemizin içeriklerinin de izinsiz veya kaynak gösterilmeden yayınlanması yasaktır.

2012 @ Tüm Hakları Saklıdır.