Reklam Alanı - 1

EBA Canlı Ders Programını Excel'e Aktarma

Başlatan 3rkan, 07 Eylül 2020, 20:12:32

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

3rkan

Alıntı yapılan: yurtseven15 - 22 Eylül 2020, 15:27:51 Merhabalar Hocam. Elinize Sağlık. Yeni ders tanımlamaları ile düzen değişmiş durumda.Öğrenci sayıları alt satırda çıkıyor. zoom sütunu eklendiği için dosyayı elden geçirebilir misiniz?

Şimdi kontrol ettim hocam. Ders listelerinde herhangi bir değişim göremedim. En azından ortaokul grubunda değişiklik yok. Ekran görüntüsü atabilir misiniz? Hangi düzeyde bu durum geçerli belirtirseniz ona göre güncelleme yapılabilir.


Yldrm

Alıntı yapılan: 3rkan - 23 Eylül 2020, 14:14:50 Şimdi kontrol ettim hocam. Ders listelerinde herhangi bir değişim göremedim. En azından ortaokul grubunda değişiklik yok. Ekran görüntüsü atabilir misiniz? Hangi düzeyde bu durum geçerli belirtirseniz ona göre güncelleme yapılabilir.
hocam aynı sıkıntıyı bende yaşadım eba da artık dersin adı ders uygulama atanan şubeler tarih saat öğrenci sayısı diye 6 sütun açılmış o yüzden programda kaydırma oluyor
program için teşekkür ederiz.


yurtseven15

resim ekte hocam


3rkan

İyi dilekleriniz ve uyarılarınız için teşekkürler. Değişiklik sanırım ilkokul kademesinde olmuş. İlkokul için ayrı bir dosya ekledim. Hata, eksiklik veya fikirlerinize açığım. Elimden geldiğince uygulamaya çalışırım. Güle güle kullanın.

Ayrıca Öğrenci Bazlı Rapor için bana ekran görüntüsü ve excele kopyalanıp yapıştırılmış halini atabilir misiniz?

İlkokul için: https://bit.ly/33Z3yK6


yurtseven15

Alıntı yapılan: 3rkan - 23 Eylül 2020, 17:26:06 İyi dilekleriniz ve uyarılarınız için teşekkürler. Değişiklik sanırım ilkokul kademesinde olmuş. İlkokul için ayrı bir dosya ekledim. Hata, eksiklik veya fikirlerinize açığım. Elimden geldiğince uygulamaya çalışırım. Güle güle kullanın.

Ayrıca Öğrenci Bazlı Rapor için bana ekran görüntüsü ve excele kopyalanıp yapıştırılmış halini atabilir misiniz?

İlkokul için: https://bit.ly/33Z3yK6
Öğrenci bazlı müdür yardımcısı olarak bulamadım hocam. Müdür yard. nerden bakabiliyor.?


arif60

Hocam nasıl teşekkür etsek az gerçekten çok kullanışlı.Keşke eğitim videosu gibi bir şeyler de olsa da biz de öğrenebilsek


3rkan

Öğrenci ve öğretmen bazlı raporlar için buradaki konuyu inceleyebilirsiniz.



Benzer Başlıklar (5)

YASAL UYARI

Sitemizde yayınlanan içeriklerin büyük bir kısmı sitemize ait yada içerik sahiplerinin izinleri alınmış veya kaynak gösterilerek yayınlan içeriklerdir. Telif Hakları Yasasına uymadığını düşündüğünüz içerikleri bildirmeniz halinde incelenip 7 gün içinde silinecektir. Sitemizin içeriklerinin de izinsiz veya kaynak gösterilmeden yayınlanması yasaktır.

2012 @ Tüm Hakları Saklıdır.