Reklam Alanı - 1

Sınıf değiştirme, Açık ortaokulunda kaydı bulunma

Başlatan v1olet, 01 Kasım 2021, 10:52:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçiler konuyu incelemekte.

v1olet

Nufüs yaşı ile fiziki yaşının farklılığı durumundan dolayı bir öğrenci pasif duruma getirilmiş. Öğrenci B şubesinde görünmekte ve şuan da açık ortaokulunda kaydı bulunuyor gözükmekte. Biz bu öğrenciyi aktif yapıp sınıfını A şubesine alıp öğrencisi olmayan B şubesini kapatmak istiyoruz. Ama bu öğrencinin şubesini bir türlü değiştiremiyoruz. O yüzden B şubesini de kapatamıyoruz. Ne yapabiliriz bu durumda, ilçe milli eğitimde öğrenci gözüktüğü için sınıfta onlarda kapatamıyor şubeyi.







Admin

Alıntı yapılan: v1olet - 01 Kasım 2021, 10:52:18 Nufüs yaşı ile fiziki yaşının farklılığı durumundan dolayı bir öğrenci pasif duruma getirilmiş. Öğrenci B şubesinde görünmekte ve şuan da açık ortaokulunda kaydı bulunuyor gözükmekte. Biz bu öğrenciyi aktif yapıp sınıfını A şubesine alıp öğrencisi olmayan B şubesini kapatmak istiyoruz. Ama bu öğrencinin şubesini bir türlü değiştiremiyoruz. O yüzden B şubesini de kapatamıyoruz. Ne yapabiliriz bu durumda, ilçe milli eğitimde öğrenci gözüktüğü için sınıfta onlarda kapatamıyor şubeyi.







Yardım masasından yazın hocam.



Benzer Başlıklar (1)

YASAL UYARI

Sitemizde yayınlanan içeriklerin büyük bir kısmı sitemize ait yada içerik sahiplerinin izinleri alınmış veya kaynak gösterilerek yayınlan içeriklerdir. Telif Hakları Yasasına uymadığını düşündüğünüz içerikleri bildirmeniz halinde incelenip 7 gün içinde silinecektir. Sitemizin içeriklerinin de izinsiz veya kaynak gösterilmeden yayınlanması yasaktır.

2012 @ Tüm Hakları Saklıdır.