Reklam Alanı - 1

Okulsis programı

Başlatan Tunay Özbulduk, 03 Ekim 2019, 21:13:22

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçiler konuyu incelemekte.

Tunay Özbulduk

Okulsis programi kullanan var mı. Varsa nasil kullaniliyor nasil öğrenirim verimli mi. Şımdiden teşekkür ederim.


Pusu38

Hocam aslında güzel bir yazılım genel anlamda. Lakin okulsis porgramını kullanmak için bir kişi gerekli. Özel okullar için harika devlet okulları için ise sistemli ve idareye yük olacak bir sistem. Ama bir öğretmen görevlendirilse veli-okul-öğretmen-öğrenci hepsi birlikte olabilir ise çok güzel bir yazılım.


xcdf

01 Mart 2021, 15:53:54 #2 Son düzenlenme: 01 Mart 2021, 15:56:58 xcdf
Ben bir özel kolejde kullandım
Chorome da çalışmıyordu illa explorer istiyor ama bir formda kendinize göre düzenleme yapmak isterseniz bu seferde explorer hata veriyor o zamanda chorome kullanın diyorlar. Kullandığım zamanlarda muhasebe kısmında da sorun çıkmıştı ödeme alındığında kayıt ediyor ama o anda başka bir işle meşgulsen ve kayıt ettiğine emin değilsen tekrar kaydet dediğinde öğrencinin ekranında sorun yok ama kasa raporu aldığında o öğrenciden 2 defa para almışsın gibi gösteriyordu raporda. Bu benim karşılaştığım 2 sorundu ve daha sonra bıraktık zaten o programı şuan için nasıldır bilgim yok. Bu sorunlar kendilerine iletilmiş ve düzeltmişlerdir sanırım. Diğer konular olarak güzel bir programdı



YASAL UYARI

Sitemizde yayınlanan içeriklerin büyük bir kısmı sitemize ait yada içerik sahiplerinin izinleri alınmış veya kaynak gösterilerek yayınlan içeriklerdir. Telif Hakları Yasasına uymadığını düşündüğünüz içerikleri bildirmeniz halinde incelenip 7 gün içinde silinecektir. Sitemizin içeriklerinin de izinsiz veya kaynak gösterilmeden yayınlanması yasaktır.

2012 @ Tüm Hakları Saklıdır.