DYS ile ilgili sorularımızı buradan sorabiliriz.
Alıntı yapılan: aaozer - 12 Temmuz 2019, 00:29:39 Dosya açılamadı.Evrakı Düz metin olarak kurtarmak ister misiniz.Hatası alıyorum.
Buradaki işlemi yaparsanız Hocam.
http://www.webdeogren.com/forum/dokuman-yonetim-sistemi-eimza/masaustundeki-kelime-islemci-eimza-sorunu-ve-cozumu-t250.0.html
DYS Yazı-Olur Şablonları ve Videolar
kısmı kaldırılmış Sayın Hocam. Acaba şablonlara nereden ulaşabilirim?
http://www.webdeogren.com/forum/index.php?topic=191.0
buradan ulaşabilirsiniz
değerli hocalarım iyi günler forum sayfasında yeni üyeyim daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum.DYS üzerinde olur için gönderilen yazının takibi mümkün mü ya da yazdığımız yazının olura çıkıp çıkmadığı çıktıysa kimde öğrenmek için ne yapmamız gerekmektedir.
ilginize şimdiden teşekkürler
Alıntı yapılan: aribas - 17 Temmuz 2019, 14:08:46 değerli hocalarım iyi günler forum sayfasında yeni üyeyim daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum.DYS üzerinde olur için gönderilen yazının takibi mümkün mü ya da yazdığımız yazının olura çıkıp çıkmadığı çıktıysa kimde öğrenmek için ne yapmamız gerekmektedir.
ilginize şimdiden teşekkürler
Mümkün Hocam.
43. derse bakabilirsiniz.
http://www.webdeogren.com/dys-okul-gorsel-egitim-seti/
Birim evrak sorgulamasında bekleyen evraklar (kaydedilmemiş)nasıl kaydedilir? Yardımcı olursanız sevinirim.
Alıntı yapılan: SEDATOYKU - 25 Eylül 2019, 21:38:11 Birim evrak sorgulamasında bekleyen evraklar (kaydedilmemiş)nasıl kaydedilir? Yardımcı olursanız sevinirim.
Cevap verilecek olarak işaretlenmiş olanlar mı hocam?
Değerli hocalarım evrakın (....) bölümleri silinmiş hatası alıyorum. evrakı tekrar tekrar hazırlamama ve özellikle o kısımları silmememe rağmen aynı uyarıyı yine alıyorum. Neden olabilir bilgisi olan var mı?
Alıntı yapılan: Fuat51 - 02 Ekim 2019, 17:17:44 Değerli hocalarım evrakın (....) bölümleri silinmiş hatası alıyorum. evrakı tekrar tekrar hazırlamama ve özellikle o kısımları silmememe rağmen aynı uyarıyı yine alıyorum. Neden olabilir bilgisi olan var mı?
Olur yazısı mı Hocam?
Merhabalar. Bir bilgisayarda dys'de sağ üst taraftaki arama çubuğu kaybolmuş. Kişinin dys'sini başka bilgisayarda açtığımzda arama çubuğu geliyor. Ama o bilgisayarda kimin dys'sini açarsak açalım arama çubuğu yok. Dys ve javayı defalarca yeniden kurup denedik. Sorun sizce ne olabilir?
Alıntı yapılan: Eevran20 - 07 Kasım 2019, 14:22:07 Merhabalar. Bir bilgisayarda dys'de sağ üst taraftaki arama çubuğu kaybolmuş. Kişinin dys'sini başka bilgisayarda açtığımzda arama çubuğu geliyor. Ama o bilgisayarda kimin dys'sini açarsak açalım arama çubuğu yok. Dys ve javayı defalarca yeniden kurup denedik. Sorun sizce ne olabilir?
Bilgisayarın ekran çözünürlüğünü biraz yükseltirseniz gelir hocam.
Alıntı yapılan: Admin - 07 Kasım 2019, 15:34:15 Alıntı yapılan: Eevran20 - 07 Kasım 2019, 14:22:07 Merhabalar. Bir bilgisayarda dys'de sağ üst taraftaki arama çubuğu kaybolmuş. Kişinin dys'sini başka bilgisayarda açtığımzda arama çubuğu geliyor. Ama o bilgisayarda kimin dys'sini açarsak açalım arama çubuğu yok. Dys ve javayı defalarca yeniden kurup denedik. Sorun sizce ne olabilir?
Teşekkürler hocam halloldu.
Alıntı yapılan: Eevran20 - 08 Kasım 2019, 12:07:58 Alıntı yapılan: Admin - 07 Kasım 2019, 15:34:15 Alıntı yapılan: Eevran20 - 07 Kasım 2019, 14:22:07 Merhabalar. Bir bilgisayarda dys'de sağ üst taraftaki arama çubuğu kaybolmuş. Kişinin dys'sini başka bilgisayarda açtığımzda arama çubuğu geliyor. Ama o bilgisayarda kimin dys'sini açarsak açalım arama çubuğu yok. Dys ve javayı defalarca yeniden kurup denedik. Sorun sizce ne olabilir?
Teşekkürler hocam halloldu.
Rica ederim Hocam.
Değerli arkadaşlar bir sorum olacak. DYS otomatik metin ya da kısayol oluştururken ekle butonuna basıp, kısayolu belirledikten sonra ilgili metni yazıyorum ancak sonrasında kaydet kısmına erişemiyorum. Nerede hata yapıyorum acaba?
habibocak hocam günaydınlar iyi sabahlar.
dys'ye Okul müdürü ile müdür yardımcısı aynı anda giremiyor.
tüm yüklemeler tamamlanıyor dys açılıyor ama donup kalıyor.
ip çakışması var büyük ihtimalle?
nasıl bir çözüm yolu bulabiliriz?
şimdiden teşekkürkler...
Alıntı yapılan: FEVER45 - 05 Aralık 2019, 11:29:41 habibocak hocam günaydınlar iyi sabahlar.
dys'ye Okul müdürü ile müdür yardımcısı aynı anda giremiyor.
tüm yüklemeler tamamlanıyor dys açılıyor ama donup kalıyor.
ip çakışması var büyük ihtimalle?
nasıl bir çözüm yolu bulabiliriz?
şimdiden teşekkürkler...
Hocam,
DYS'de herkesin ayrı kullanıcısı olur ve herkes onunla girer. Kullanıcınız yoksa okul müdürü yada ilçe mem tanımlasın Hocam.
'Kullanıcı Arayüzüne Nesnelerin Getirilmesinde Hata Oluştu'. Uyarısı alıyorum nasıl düzeltebilirim bu hatayı. teşekkür ederim
Alıntı yapılan: selman61 - 06 Aralık 2019, 09:40:27 'Kullanıcı Arayüzüne Nesnelerin Getirilmesinde Hata Oluştu'. Uyarısı alıyorum nasıl düzeltebilirim bu hatayı. teşekkür ederim
Linteki işlemi yaparsanız hocam.
DYS'de "Kullanıcı arayüzüne nesnelerin getirilmesinde hata oluştu." Uyarısı
http://www.habibocak.com/sorular/dys-de-kullanici-arayuzune-nesnelerin-getirilmesinde-hata-olustu-uyarisi
Arkadaşlar günaydın. Okulumuza kömür geldi, DYS üzerinden ne kadar geldiğini yazıp yollayacağız. Dosya numarası kaç yazmalıyım ?
Alıntı yapılan: Yusuf Ozan - 06 Aralık 2019, 11:18:58 Arkadaşlar günaydın. Okulumuza kömür geldi, DYS üzerinden ne kadar geldiğini yazıp yollayacağız. Dosya numarası kaç yazmalıyım ?
841.01.01
arkadaşlar günaydın dys de erişim problemi yaşayan var mı
Alıntı yapılan: slm6767 - 09 Aralık 2019, 10:03:15 arkadaşlar günaydın dys de erişim problemi yaşayan var mı
Hocam,
Haftasonu güncelleme yapıldı. Şu an herkes onu indirmeye çalışınca sistem aşırı yavaş. Gün içinde düzelecektir.
hocam dys ile ilgili malum yaşanan sıkıntılardan dolayı ne indirmemiz gerekiyor. Formu okudum ama atladım herhalde cevabı göremedim. Teşekkür ederim şimdiden hocam
Alıntı yapılan: efresyap26 - 09 Aralık 2019, 11:00:09 hocam dys ile ilgili malum yaşanan sıkıntılardan dolayı ne indirmemiz gerekiyor. Formu okudum ama atladım herhalde cevabı göremedim. Teşekkür ederim şimdiden hocam
Hocam,
DYS'yi sadece açmaya çalışmanız yeterli. O kendisi günceller. Hata verirse aralıklarla giriş yapın.
teşekkürler hocam iyi çalışmalar
Alıntı yapılan: Admin - 09 Aralık 2019, 11:21:54 Hocam,
DYS'yi sadece açmaya çalışmanız yeterli. O kendisi günceller. Hata verirse aralıklarla giriş yapın.
Sorun hala devam ediyor dys açılmıyor kaldırıp tekrarmı kursam ?
Alıntı yapılan: bagsl - 11 Aralık 2019, 10:55:38 Sorun hala devam ediyor dys açılmıyor kaldırıp tekrarmı kursam ?
Hocam,
Katılımsız 8.231 i direk kurun.
http://www.webdeogren.com/dys-ile-ilgili-program-ve-dokumanlar/
DYS excel ekli dosyaların içeriğini görüntüleyemiyorum excel boş açılıyor , çözümü olan arkadaş var mı
Alıntı yapılan: chaos55 - 24 Aralık 2019, 15:55:32 DYS excel ekli dosyaların içeriğini görüntüleyemiyorum excel boş açılıyor , çözümü olan arkadaş var mı
Normal Masaüstünde bir excel dosyasında sağa tıklayıp birlikte aç deyip excel ile açın. DYS'deki excel dosyaları da açılır.
Alıntı yapılan: Admin - 24 Aralık 2019, 16:06:37 Normal Masaüstünde bir excel dosyasında sağa tıklayıp birlikte aç deyip excel ile açın. DYS'deki excel dosyaları da açılır.
hocam dys eklerinde direk tıklayınca word pdf dosyalarını açıyor ama excelde içi boş gri ekran geliyor , ben dosyayı dysden masaüstüne kaydediyorum daha sonra exceli açıp dosya açtan açabiliyorum, bununla ilgili bi ayar okudum,dosya>secenekler>gelişmiş>dinamik veri değişimi kullanan diğer uygulamaları yoksay yazan kutucuğu kaldır düzelir diye okudum denedim ama olmadı çözemedim bir türlü
Alıntı yapılan: chaos55 - 31 Aralık 2019, 13:59:38 hocam dys eklerinde direk tıklayınca word pdf dosyalarını açıyor ama excelde içi boş gri ekran geliyor , ben dosyayı dysden masaüstüne kaydediyorum daha sonra exceli açıp dosya açtan açabiliyorum, bununla ilgili bi ayar okudum,dosya>secenekler>gelişmiş>dinamik veri değişimi kullanan diğer uygulamaları yoksay yazan kutucuğu kaldır düzelir diye okudum denedim ama olmadı çözemedim bir türlü
Hocam,
Normal masaüstündeki bir excel dosyayını çift tıklayınca açıyor mu?
Değerli Arkadaşlar bir sorum olacak....
DYS yazı yazmak için evrağı hazırlıyorum e-imza ile imzala diyorum şifre istiyor şifreyi giriyorum dönüyor dönüyor....fakat imzalamıyor. Başka bilgisarda yine aynı e-imza ile imzalayabiliyorum. Sorunun ne olduğunu bir türlü bulamadı iki gündür uğraşıyorum Yardımcı olursanız sevinirim
Alıntı yapılan: Şuayip ERDOĞAN - 13 Şubat 2020, 09:44:22 Değerli Arkadaşlar bir sorum olacak....
DYS yazı yazmak için evrağı hazırlıyorum e-imza ile imzala diyorum şifre istiyor şifreyi giriyorum dönüyor dönüyor....fakat imzalamıyor. Başka bilgisarda yine aynı e-imza ile imzalayabiliyorum. Sorunun ne olduğunu bir türlü bulamadı iki gündür uğraşıyorum Yardımcı olursanız sevinirim
10. Maddedeki işlemi yaparsanız hocam
http://www.webdeogren.com/forum/dokuman-yonetim-sistemi-eimza/dys-hatalar-cozum-yollari-ve-dokumanlar-t164.0.html
Dys Güncelleme 28.02.2020
http://www.webdeogren.com/forum/tpmod/dl=item12126
http://www.webdeogren.com/forum/tpmod/dl=item12127
E-imza da imzalama işlemi yaptıktan sonra sertifika üretimi hatalı benzeri hata veriyor.
Alıntı yapılan: kadir_44 - 09 Mart 2020, 10:15:39 E-imza da imzalama işlemi yaptıktan sonra sertifika üretimi hatalı benzeri hata veriyor.
Sertifika bozuk diye uyarı veriyorsa eski kartın süresi bitmiştir. Yeni kartı taktıysanız süresi gelmemiştir.