Reklam Alanı - 1

Göreve Gelmeyen Okul Müdürü

Başlatan muhlis21, 10 Temmuz 2020, 13:51:40

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

muhlis21

Üstlerinin bilgisi olmadan haftanın bir kaç günü hiç göreve gelmeyen,bazı günlerde bir kaç saatliğine okula gelen okul müdürü hakkında ne yapılabilir?


gustavyo

Alıntı yapılan: muhlis21 - 10 Temmuz 2020, 13:51:40 Üstlerinin bilgisi olmadan haftanın bir kaç günü hiç göreve gelmeyen,bazı günlerde bir kaç saatliğine okula gelen okul müdürü hakkında ne yapılabilir?

Devlet Memurlarının Şikayet ve Müracaatları hakkında yönetmelik hükümleri çerçevesinde müdür bir üst amire şikayet edilir. Yapılan inceleme soruşturma sonucunda konu sübuta ererse 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 125.madde C veya D bendi hükümleri kapsamında disiplin hükümleri uygulanabilir.


NKARTAL

Hocam normalde yapılacak işlemler gustavyo tarafından cevaplandı ancak,gerçek öyle değil.
Ülkemizde terfi ettiriliyor.Birkaç yıl bekle görürüsün


abdullahbozok

Alıntı yapılan: muhlis21 - 10 Temmuz 2020, 13:51:40 Üstlerinin bilgisi olmadan haftanın bir kaç günü hiç göreve gelmeyen,bazı günlerde bir kaç saatliğine okula gelen okul müdürü hakkında ne yapılabilir?

bence bu sorunun cevabını herkes iyi biliyor. ama sorulmasındaki maksat başka diye düşünüyorum. idareci iseniz gelmeyen müdürün ceza durumunu bilirsiniz. idareci değilseniz müdürün gitmediğini nasıl biliyorsunuz ?

İmzamız Karakterimizdir...
www.webdeogren.com
www.webdeogren.com/forum

muhlis21

Alıntı yapılan: abdullahbozok - 16 Temmuz 2020, 13:02:19 bence bu sorunun cevabını herkes iyi biliyor. ama sorulmasındaki maksat başka diye düşünüyorum. idareci iseniz gelmeyen müdürün ceza durumunu bilirsiniz. idareci değilseniz müdürün gitmediğini nasıl biliyorsunuz ?

Sayın hocam maksat farklı değil. Yeni idareci oldum. Konulara çok hakim değilim. Eksiklerim olduğunu kabul ediyorum da. Araştırıyorum bilgiye ulaşamadığım noktada forumu kullanıyorum.


Admin

Alıntı yapılan: muhlis21 - 20 Temmuz 2020, 22:41:27 Sayın hocam maksat farklı değil. Yeni idareci oldum. Konulara çok hakim değilim. Eksiklerim olduğunu kabul ediyorum da. Araştırıyorum bilgiye ulaşamadığım noktada forumu kullanıyorum.

İdareci ve öğretmenlerin mesailerine mazeretsiz gitmemesi suçtur ve cezai yaptırımı vardır hocam. 657'ye biraz bakarsanız.



YASAL UYARI

Sitemizde yayınlanan içeriklerin büyük bir kısmı sitemize ait yada içerik sahiplerinin izinleri alınmış veya kaynak gösterilerek yayınlan içeriklerdir. Telif Hakları Yasasına uymadığını düşündüğünüz içerikleri bildirmeniz halinde incelenip 7 gün içinde silinecektir. Sitemizin içeriklerinin de izinsiz veya kaynak gösterilmeden yayınlanması yasaktır.

2012 @ Tüm Hakları Saklıdır.