Reklam Alanı - 1

Sınav Ücretlendirmesi

Başlatan flavius, 13 Temmuz 2020, 12:09:49

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

flavius

Hocalarım iyi günler. 20 haziranda yapılmış olan LGS'de bölge sınav yürütme komisyonu üyesi olarak görev yaptım. Bu görevin ücretlendirmesi tek oturum olarak mı işleniyor yoksa iki oturum olarak mı? Cevabınız için şimdiden teşekkürler.


Admin

Alıntı yapılan: flavius - 13 Temmuz 2020, 12:09:49 Hocalarım iyi günler. 20 haziranda yapılmış olan LGS'de bölge sınav yürütme komisyonu üyesi olarak görev yaptım. Bu görevin ücretlendirmesi tek oturum olarak mı işleniyor yoksa iki oturum olarak mı? Cevabınız için şimdiden teşekkürler.

Bölge komisyonuna tek ücret ödenir hocam.


flavius

Alıntı yapılan: Admin - 13 Temmuz 2020, 12:13:04 Bölge komisyonuna tek ücret ödenir hocam.
Teşekkür ederim hocam peki bunu tam olarak öğrenebilmem için nerede geçtiğini söylebilir misiniz? İçeriğini tam olarak öğrenmek istiyorum.


Admin

Alıntı yapılan: flavius - 13 Temmuz 2020, 12:19:16 Teşekkür ederim hocam peki bunu tam olarak öğrenebilmem için nerede geçtiğini söylebilir misiniz? İçeriğini tam olarak öğrenmek istiyorum.

Hocam,

15 yıldır il komisyonundayım. Hep tek oturum ödendi. Merkezi sistem sınav yönergesine bakabilirsiniz. Birde Bakanlık DÖSE'nin böyle uygulaması var ama o metin bizde yok.



Benzer Başlıklar (4)

YASAL UYARI

Sitemizde yayınlanan içeriklerin büyük bir kısmı sitemize ait yada içerik sahiplerinin izinleri alınmış veya kaynak gösterilerek yayınlan içeriklerdir. Telif Hakları Yasasına uymadığını düşündüğünüz içerikleri bildirmeniz halinde incelenip 7 gün içinde silinecektir. Sitemizin içeriklerinin de izinsiz veya kaynak gösterilmeden yayınlanması yasaktır.

2012 @ Tüm Hakları Saklıdır.