Reklam Alanı - 1

Zordur Sınıf Öğretmeni Olmak

Başlatan habibocak, 17 Haziran 2019, 14:14:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçiler konuyu incelemekte.

Admin

Sınıf öğretmeni olmak

Dağ başında bir köye tek başına bırakılmaktır.

Okulunun çatısını,bacasını onarmak,camlarını silmek, yerlerini süpürmek ve bir gün olsun bu işlerden gocunmamaktır.

Öğretmen,müdür,hizmetli düzleminde adeta Süpermen'e özenmektir
Sınıf öğretmeni olmak sınıfını derse,öğrencilerini hayata hazırlamaktır.

Kanayan bütün yaralarına rağmen yeri geldiğinde müfettiş amcaların egolarına merhem olmaktır.

Sınıf öğretmeni olmak evine ekmek götürmek için çırpınan bir baba misali okulunun ihtiyacı için huzuruna çıktığı iligililerden dilenci muamelesi görerek Allah versin,olsa dükkan senin tarzı sözlerle baştan savulmaktır.

Sınıf öğretmeni olmak branş öğretmenleri tarafından öğrenme güçlüğü yaşayan çocukların tek müsebbibi olarak gösterilmektir.

Sınıf öğretmeni olmak branş öğretmenleri ile aynı işi yaptığı halde onlardan daha az ek ders almaktır.Adaletsizliğin çarkında ezilen olmaktır.

Sınıf öğretmeni olmak yetiştirme kursu açamamak,açtığı çocuk kulübü gelirinin de %55'ini sağa sola vermek zorunda bırakılmaktır.

Sınıf öğretmeni olmak 4+4+4 sistemi öncesinde saf yerine koyulup hiç kimse norm fazlası olmayacak masallarıyla avutulmaya çalışılmaktır.

Sınıf öğretmeni olmak plansız,programsız sistemler sonucunda norm fazlası olmak ve yersiz,yurtsuz göçebe hayatı yaşamak,yer değiştirmenin bilmem hangi gezegende su bulunması ile eş değer hale geldiğini bizzat uygulayarak yaşamaktır.

Sınıf öğretmeni olmak eş durumu özrü hiçe sayılarak, "eşinin yanına gidemiyorsan ücretsiz izin al" sözlerine maruz bırakılmaktır.

Sınıf öğretmeni olmak bostan yetiştirmek için eğitim alanlar tarafından kadrolarının şişirilmesini sineye çekmektir.

Sınıf öğretmeni olmak, branş öğretmenlerine ceza yaptırımı olarak sınıf öğretmenliğine indirilme cezası verilmesinin kendisi için ne kadar küçük düşürücü bir anlam içerdiğinin farkında olmaktır.

Kısaca sınıf öğretmeni olmak ülkemde 2. sınıf öğretmen muamelesi görmektir.

Her şeye rağmen sınıf öğretmeni olmak ne mutlu ki sınıf öğretmeniyim diyebilmektir.

dvrmbtl



YASAL UYARI

Sitemizde yayınlanan içeriklerin büyük bir kısmı sitemize ait yada içerik sahiplerinin izinleri alınmış veya kaynak gösterilerek yayınlan içeriklerdir. Telif Hakları Yasasına uymadığını düşündüğünüz içerikleri bildirmeniz halinde incelenip 7 gün içinde silinecektir. Sitemizin içeriklerinin de izinsiz veya kaynak gösterilmeden yayınlanması yasaktır.

2012 @ Tüm Hakları Saklıdır.