Reklam Alanı - 1

Meb Ajanda Doğrulama Gerçekleşmedi

Başlatan v1olet, 25 Kasım 2020, 16:16:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

v1olet

Mebbise giriş yapamıyorum.Kodu doğru yazmama rağmen sürekli "Doğrulama Gerçekleşmedi! Tekrar Deneyiniz." hatası alıyorum.Telefonun saat biçimi GMT, bilgisayarın ki UTC acaba sorun bundan kaynaklı mı?
(Not:Meb anahtar döneminde girebiliyordum, telefona güncelleme geldi ve bilgisayarıma da format attım.Sonra da giremedim bir daha.


buckunerol

BENDE BUGÜN UĞRAŞTIM BİR TÜRLÜ YÜKLEME OLMADI


Admin



bilgin71

Şuan bende aynı sorunu yaşıyorum. Meb Ajanda da bulunan kodu doğru yazdığım halde Doğrulama Gerçekleşmedi! Tekrar Deneyiniz. hatası alıyorum. çözümü bulan var mı acaba.


Admin

Alıntı yapılan: bilgin71 - 24 Ekim 2022, 09:05:12 Şuan bende aynı sorunu yaşıyorum. Meb Ajanda da bulunan kodu doğru yazdığım halde Doğrulama Gerçekleşmedi! Tekrar Deneyiniz. hatası alıyorum. çözümü bulan var mı acaba.

Hocam uygulamayı kaldırıp tekrar kurun. Olmazsa yeni şifre üretip giriş yapınız


Oguz08

10 Şubat 2023, 13:55:51 #5 Son düzenlenme: 10 Şubat 2023, 14:47:50 Oguz08
Ne yaparsam yapayım ''işlem gerçekleştirilemedi'' hatası alıyorum.
Uygulamayı defalarca kaldırdım. Yeni şifre ürettim vs. Ama hep aynı hatayı alıyorum. Evden bir türlü Dys'ye giremiyorum.
Böyle bir sorunla karşılaşan ve çözen varsa lütfen yardımcı olsun.

Çözdüm. Çözüm şu imiş: Meb Ajanda'dan çıkış yapın. Uygulamalardan Meb Ajanda'yı bulup önbelleği, verileri temizleyin. Ardından Meb Ajanda'ya tekrar giriş yapın. Sorun olmadan Dys açılıyor.



Benzer Başlıklar (5)

YASAL UYARI

Sitemizde yayınlanan içeriklerin büyük bir kısmı sitemize ait yada içerik sahiplerinin izinleri alınmış veya kaynak gösterilerek yayınlan içeriklerdir. Telif Hakları Yasasına uymadığını düşündüğünüz içerikleri bildirmeniz halinde incelenip 7 gün içinde silinecektir. Sitemizin içeriklerinin de izinsiz veya kaynak gösterilmeden yayınlanması yasaktır.

2012 @ Tüm Hakları Saklıdır.