Reklam Alanı - 1

UYAP Editörde Bir Sorun

Başlatan pasteur, 04 Şubat 2020, 14:34:01

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

pasteur

evrak hazırlayıp imzalamak istediğimizde imzalamıyor.evragı katıp açtığımızda "Dosya açılamadı.Evrakı Düz metin olarak kurtarmak istermisiniz.yazısı çıkıyor.evrak oluşturamıyoruz.
Bunun çözümü nedir biliyormusunuz sayın hocalarım? Yardım ederseniz sevinirim.


Admin

Alıntı yapılan: pasteur - 04 Şubat 2020, 14:34:01 evrak hazırlayıp imzalamak istediğimizde imzalamıyor.evragı katıp açtığımızda "Dosya açılamadı.Evrakı Düz metin olarak kurtarmak istermisiniz.yazısı çıkıyor.evrak oluşturamıyoruz.
Bunun çözümü nedir biliyormusunuz sayın hocalarım? Yardım ederseniz sevinirim.

5. Maddedeki işlemi yaparsanız Hocam.

http://www.webdeogren.com/forum/dokuman-yonetim-sistemi-eimza/dys-hatalar-cozum-yollari-ve-dokumanlar-t164.0.html


erolugur

27 Kasım 2023, 18:52:43 #2 Son düzenlenme: 27 Kasım 2023, 18:54:35 erolugur
Merhabalar, DYS'den kaydettiğim udf dosyalarını açmak istediğimde "Dosya açılamadı. Evrakı Düz metin olarak kurtarmak istermisiniz." uyarısı veriyor ve ne düz metin olarak ne de udf olarak metni göstermiyor, en son udf sayfası boş olarak açılıyor. Sorun ve çözümü ne olabilir yardımcı olabilirseniz sevinirim. Yukarıda buna benzer bir soruya cevap verilmiş, hatalar ve düzeltme yolları sayfasına link verilmiş ancak listedeki hangi madde bu soruna uyuyor pek anlayamadım.


Admin

Alıntı yapılan: erolugur - 27 Kasım 2023, 18:52:43 Merhabalar, DYS'den kaydettiğim udf dosyalarını açmak istediğimde "Dosya açılamadı. Evrakı Düz metin olarak kurtarmak istermisiniz." uyarısı veriyor ve ne düz metin olarak ne de udf olarak metni göstermiyor, en son udf sayfası boş olarak açılıyor. Sorun ve çözümü ne olabilir yardımcı olabilirseniz sevinirim. Yukarıda buna benzer bir soruya cevap verilmiş, hatalar ve düzeltme yolları sayfasına link verilmiş ancak listedeki hangi madde bu soruna uyuyor pek anlayamadım.

Kelime işlemciyi güncelleyin hocam.

https://uyap.gov.tr/UYAP-Editor



YASAL UYARI

Sitemizde yayınlanan içeriklerin büyük bir kısmı sitemize ait yada içerik sahiplerinin izinleri alınmış veya kaynak gösterilerek yayınlan içeriklerdir. Telif Hakları Yasasına uymadığını düşündüğünüz içerikleri bildirmeniz halinde incelenip 7 gün içinde silinecektir. Sitemizin içeriklerinin de izinsiz veya kaynak gösterilmeden yayınlanması yasaktır.

2012 @ Tüm Hakları Saklıdır.