Reklam Alanı - 1

Devleti Zarar Uğratmak mı?

Başlatan muhlis21, 28 Şubat 2020, 11:52:52

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

muhlis21

Okul Müdürü okula gelmediği günlere ve öğretmenlerin gelmedikleri günlere ek ders yazıp daha sonra ek ders ücretlerini elden alıyor. Okulun ihtiyaçları için harcıyor.Bu durum devleti zarara uğratmak mıdır? Suç mudur?


Admin

Alıntı yapılan: muhlis21 - 28 Şubat 2020, 11:52:52 Okul Müdürü okula gelmediği günlere ve öğretmenlerin gelmedikleri günlere ek ders yazıp daha sonra ek ders ücretlerini elden alıyor. Okulun ihtiyaçları için harcıyor.Bu durum devleti zarara uğratmak mıdır? Suç mudur?

Sayın Hocam,

Her ne kadar iyi niyetli de olsa devleti zarara uğratmaktır ve yapılan iş usulsüzdür.


MuallimiFani

Okula gelmeyen bir öğretmeni gelmiş gibi gösteriyor, ya öğretmenlerin aldığı raporları işlemiyor yada rapor almana gerek yok hocam ücretini okula bırakırsın diyor. Her halde de yanlış. Ama öğretmen sıkışmıştır, rapor alması gerekirken alamamıştır veya uzun yoldan geliyordur derse yetişememiştir onları idare edip ek dersini okula bağış kabul etmiştir, iş biraz esneyebilir. Bunu da bir yaparsın iki tapsrsın. Ama bunu her gelmeyen öğretmene yaparsan ilerde bir gün kendi idare ettiği öğretmen bile tutar bu durumu alttan alttan yüzüne vurur. Bence bu konularda mevzuattan hiç ayrılmayacaksın, bir kere taviz verdin mi gerisi gelir kanaatindeyim.


abdullahbozok

Alıntı yapılan: MuallimiFani - 28 Şubat 2020, 22:28:44 Okula gelmeyen bir öğretmeni gelmiş gibi gösteriyor, ya öğretmenlerin aldığı raporları işlemiyor yada rapor almana gerek yok hocam ücretini okula bırakırsın diyor. Her halde de yanlış. Ama öğretmen sıkışmıştır, rapor alması gerekirken alamamıştır veya uzun yoldan geliyordur derse yetişememiştir onları idare edip ek dersini okula bağış kabul etmiştir, iş biraz esneyebilir. Bunu da bir yaparsın iki tapsrsın. Ama bunu her gelmeyen öğretmene yaparsan ilerde bir gün kendi idare ettiği öğretmen bile tutar bu durumu alttan alttan yüzüne vurur. Bence bu konularda mevzuattan hiç ayrılmayacaksın, bir kere taviz verdin mi gerisi gelir kanaatindeyim.

bir zaman bu bana da teklif edilmişti. öğretmen tarafından. gelmediği günü unutarak kesmemişim. öğretmen para yatınca farkına varmış. hocam okula vereyim okula kullanın boş ver demişti. kesinlikte bu son olsun ne siz böyle şey dediniz ne  de ben duydum demiştim.

en iyi kankanız olan öğretmen bile bir gün bu durumu aleyhinize kullanabilir. o kullanmazsa başka biri kullanır

İmzamız Karakterimizdir...
www.webdeogren.com
www.webdeogren.com/forum


YASAL UYARI

Sitemizde yayınlanan içeriklerin büyük bir kısmı sitemize ait yada içerik sahiplerinin izinleri alınmış veya kaynak gösterilerek yayınlan içeriklerdir. Telif Hakları Yasasına uymadığını düşündüğünüz içerikleri bildirmeniz halinde incelenip 7 gün içinde silinecektir. Sitemizin içeriklerinin de izinsiz veya kaynak gösterilmeden yayınlanması yasaktır.

2012 @ Tüm Hakları Saklıdır.