Reklam Alanı - 1

doğum izni

Başlatan muratmurat, 06 Nisan 2020, 12:01:33

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

muratmurat

9 Nisanda doğum izni biten bir branş öğretmeni göreve başladığında ders programını tekrar yapmak gerekir mi?Yapılmaz ise maaş karşılığı ders verilmediği için devleti zarara uğratmış olur muyuz.(Diğer branş öğretmenimiz 30 saat derse giriyor.)


MuallimiFani

Aynı durum bizde de var hocam. Hatta hocamızın yerine başka okuldan ders tamamlama ile başka bir hoca getirmiştik. İzni idari izin içinde bittiği için hocamımıza ek ders yazmıyoruz şu an. Sadece bizim değil, öğretmen getirttiğimiz okulunda program değişikliğine gitmesi gerektiğinden iznin bitmesini bekliyoruz program değişikliği ve ek ders ödemesi için.


Admin

Alıntı yapılan: muratmurat - 06 Nisan 2020, 12:01:33 9 Nisanda doğum izni biten bir branş öğretmeni göreve başladığında ders programını tekrar yapmak gerekir mi?Yapılmaz ise maaş karşılığı ders verilmediği için devleti zarara uğratmış olur muyuz.(Diğer branş öğretmenimiz 30 saat derse giriyor.)

Hocam, aynı branştan kaç öğretmen var ve ücretli vs. var mı?



Benzer Başlıklar (1)

YASAL UYARI

Sitemizde yayınlanan içeriklerin büyük bir kısmı sitemize ait yada içerik sahiplerinin izinleri alınmış veya kaynak gösterilerek yayınlan içeriklerdir. Telif Hakları Yasasına uymadığını düşündüğünüz içerikleri bildirmeniz halinde incelenip 7 gün içinde silinecektir. Sitemizin içeriklerinin de izinsiz veya kaynak gösterilmeden yayınlanması yasaktır.

2012 @ Tüm Hakları Saklıdır.