Reklam Alanı - 1

Yöneticiler için Adım Adım Eba Canlı Ders Oluşturma Kılavuzu

Başlatan Admin, 13 Nisan 2020, 09:40:31

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Admin

Yöneticiler için Adım Adım Eba Canlı Ders Oluşturma Kılavuzu

Kılavuzu PDF olarak indirmek için TIKLAYINIZ.




vonalijr

Bilgilendirme için teşekkürler. Konuyla ilgili bir kaç sorum olacak müsaadenizle.
1-)Aynı canlı ders için birden fazla şube seçilemiyor.(Örneğin bir öğretmenimiz 2 ya da 3 şubeye giriyor aynı anda 2 ya da 3 şubeye canlı ders vermek istiyor gibi)
2-)Okulumuz için belirlenen günde sadece 3 sınıf (örneğin 8a-8b-8c sınıfları) için Türkçe dersini tanımlayabildim. Dördüncü dersi tanımlarken belirlenen saat için kotanız doldu benzeri bir uyarı veriyor ve izin vermiyor.
3-)Canlı dersler için haftada 4 gün belirlenmiş ve her gün 1 saat süre verilmiş. Bu durumda günlük 3 ders olarak düşünürsek ancak 12 ders verebiliriz demek. Ancak 5 şubemiz var ve LGS derslerini düşünürsek (ki 6 ders var) toplamda vermemiz gereken ders 30 saat yapıyor.
Bu sorunları çözmek için ne gibi bir yol izlememiz gerekiyor.


gustavyo

1-Sistemin daha hızlı ve verimli bir hizmet sunabilmesi için birden fazla şube tanımı yapılamıyor. Öğrencileri bir şubeye toplama yapılmaması için de Yeğitek uyarıda bulundu. Muhtemelen şube geçişlerini de kapatacaklar.
2-Yukarıdaki maddede belirttiğim gibi daha kaliteli bir hizmet için tüm okulların kotası var. Örneğin bizde 4 şube var ve aynı anda iki şube için izin veriliyor.
3-Kısa vadeli bir eğitim distopyası olduğu için her şeyin dört dörtlük olmasından ziyade şu anda EBA için başlangıç seviyesi ve kullanılabilirlik önemli. Diğer uygulamalardan faydalanarak bu açığı kapatmanız önerilir.



YASAL UYARI

Sitemizde yayınlanan içeriklerin büyük bir kısmı sitemize ait yada içerik sahiplerinin izinleri alınmış veya kaynak gösterilerek yayınlan içeriklerdir. Telif Hakları Yasasına uymadığını düşündüğünüz içerikleri bildirmeniz halinde incelenip 7 gün içinde silinecektir. Sitemizin içeriklerinin de izinsiz veya kaynak gösterilmeden yayınlanması yasaktır.

2012 @ Tüm Hakları Saklıdır.