Reklam Alanı - 1

Ek derslerle ilgili

Başlatan v1olet, 24 Nisan 2020, 23:36:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

v1olet

Öğretmenlerin 10 saat üzeri aldıkları hazırlık ve planlama ücretleriyle , sınıf rehber öğretmenlerinin ve kulüplerden aldıkları 2 saat ek ders ödemesi yapılacak mıdır?İlçe Milli Eğitim bu konu hakkında bir şey demedi, bunlar kesilecek diye belirtmedi.Bizde Mart ayında ödedik, ama ödenmeyecek diyenler de var.Bu duruma açıklık getirirseniz sevinirim.


Admin

Alıntı yapılan: v1olet - 24 Nisan 2020, 23:36:02 Öğretmenlerin 10 saat üzeri aldıkları hazırlık ve planlama ücretleriyle , sınıf rehber öğretmenlerinin ve kulüplerden aldıkları 2 saat ek ders ödemesi yapılacak mıdır?İlçe Milli Eğitim bu konu hakkında bir şey demedi, bunlar kesilecek diye belirtmedi.Bizde Mart ayında ödedik, ama ödenmeyecek diyenler de var.Bu duruma açıklık getirirseniz sevinirim.

Normal dersin için ödenen hazırlık ve planlama ücreti alınacaktır. Sınıf rehberliği veya kulüp için ücret ödemesi olmayacaktır.


v1olet

Alıntı yapılan: Admin - 25 Nisan 2020, 01:02:09 Normal dersin için ödenen hazırlık ve planlama ücreti alınacaktır. Sınıf rehberliği veya kulüp için ücret ödemesi olmayacaktır.
Teşekkürler hocam.Peki 23 Nisanda ek ders ödenecek mi?


Admin

Alıntı yapılan: v1olet - 25 Nisan 2020, 17:49:32 Teşekkürler hocam.Peki 23 Nisanda ek ders ödenecek mi?

 Ödenecek hocam

Rica ederim


ekrem12345

Sayın yönetici,
Meslek liselerinde alan şefliği ve koordinatörlük ek dersi ödenir mi? Ödenirse resmi yazısı var mı? Şimdiden teşekkürler


Admin

Alıntı yapılan: ekrem12345 - 26 Nisan 2020, 00:27:26 Sayın yönetici,
Meslek liselerinde alan şefliği ve koordinatörlük ek dersi ödenir mi? Ödenirse resmi yazısı var mı? Şimdiden teşekkürler

Buyrun hocam.

http://haber.webdeogren.com/personel-genel-mudurlugunden-yeni-ek-ders-ucreti-yazisi.html


Emreerdem

Ucetli öğretmenlere 23 Nisanda ekders odenecek mi? Normalde odemiyorduk , ama az once webdeogrenhaber de bir ogretmen personel genel md soru sormuş ve personel genel müdürlüğü 23 Nisanda ücretli ogetmenlere ekders odenmesi gerekyigini cevaben yazmis.  Peki kaç kisi bu yaziyi okuyacak? Aytica illeri baglayan bir durum yok. Bence genel müdürlük bu ve benzeri konularda tum illeŕe bir yazi göndermeliydi.


aliakak

Alıntı yapılan: Emreerdem - 27 Nisan 2020, 16:50:28 Ucetli öğretmenlere 23 Nisanda ekders odenecek mi? Normalde odemiyorduk , ama az once webdeogrenhaber de bir ogretmen personel genel md soru sormuş ve personel genel müdürlüğü 23 Nisanda ücretli ogetmenlere ekders odenmesi gerekyigini cevaben yazmis.  Peki kaç kisi bu yaziyi okuyacak? Aytica illeri baglayan bir durum yok. Bence genel müdürlük bu ve benzeri konularda tum illeŕe bir yazi göndermeliydi.

Ücretli öğretmenler bayramlarda ek ders alamaz hocam



YASAL UYARI

Sitemizde yayınlanan içeriklerin büyük bir kısmı sitemize ait yada içerik sahiplerinin izinleri alınmış veya kaynak gösterilerek yayınlan içeriklerdir. Telif Hakları Yasasına uymadığını düşündüğünüz içerikleri bildirmeniz halinde incelenip 7 gün içinde silinecektir. Sitemizin içeriklerinin de izinsiz veya kaynak gösterilmeden yayınlanması yasaktır.

2012 @ Tüm Hakları Saklıdır.