Reklam Alanı - 1

Sözleşmeli öğretmenin lgs sınav görevi ek dersi idareci tarafından nasıl yazılır

Başlatan GOgretmen, 20 Haziran 2020, 18:58:49

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

GOgretmen

Sözleşmeli öğretmenin lgs sınav görevi ek dersi idareci tarafından nasıl yazılır? Mebbisten alabileceğimiz bir rapor falan var mıdır?


Admin

Alıntı yapılan: GOgretmen - 20 Haziran 2020, 18:58:49 Sözleşmeli öğretmenin lgs sınav görevi ek dersi idareci tarafından nasıl yazılır? Mebbisten alabileceğimiz bir rapor falan var mıdır?

Sayın hocam,

Buradaki kılavuzu incelerseniz

http://www.webdeogren.com/forum/tpmod/dl=item9451


MuallimiFani

Bizim ilçede sözleşmelilerin ek ders ücretleri kadrolular gibi okul idaresince KBS'ye işlenmiyor. Biz ücretlilerinkine benzer bir çizelge hazırlayıp ilçeye veriyoruz onlar yapıyor. Sözleşmelilerin sınav görevlerini de çizelgede ki açıklamalar kısmına tek tek her oturumu, görevini ve katsayısını yazıyoruz onlar ödüyor. Ama bazen gözden kaçırıp ödemedikleri de oluyor 🙂



Benzer Başlıklar (3)

YASAL UYARI

Sitemizde yayınlanan içeriklerin büyük bir kısmı sitemize ait yada içerik sahiplerinin izinleri alınmış veya kaynak gösterilerek yayınlan içeriklerdir. Telif Hakları Yasasına uymadığını düşündüğünüz içerikleri bildirmeniz halinde incelenip 7 gün içinde silinecektir. Sitemizin içeriklerinin de izinsiz veya kaynak gösterilmeden yayınlanması yasaktır.

2012 @ Tüm Hakları Saklıdır.