Reklam Alanı - 1

2019-2020 Destekleme Ve Yetiştirme Kursları Bilgi Paylaşım Bölümü

Başlatan habibocak, 07 Temmuz 2019, 12:22:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçiler konuyu incelemekte.

Admin

Alıntı yapılan: Admin - 15 Eylül 2019, 15:56:53
Alıntı yapılan: 10minutes - 15 Eylül 2019, 14:22:51 Tc kımlık numaramız ıle Kurum Müdür olarak goruluyor. Kendi bireysel ogretmen hesabımıza giremiyoruz. Basvuruları yapamadık. Ne yapmalıyız acep?

Sayın hocam,

Müdür olarak girdiğiniz ekrandan başvuru yapabilirsiniz. Ayrıca bir öğretmen ekranı olmayacak

Rica ederim Hocam.


ahmetbey26329@gmail.com

habib hocam;
3.9. Kurslar, kurs merkezi müdürlüğünce yönetilir. Kurslarla ilgili iş ve işlemleri yürütmek amacıyla her
10 şubeye bir müdür yardımcısı görevlendirilir.  maddesine göre 10 şubeya bakan her müdür yardımıcısına  kurs için ücret ödenecek mi?


Admin

Alıntı yapılan: ahmetbey26329@gmail.com - 16 Eylül 2019, 11:50:22 habib hocam;
3.9. Kurslar, kurs merkezi müdürlüğünce yönetilir. Kurslarla ilgili iş ve işlemleri yürütmek amacıyla her
10 şubeye bir müdür yardımcısı görevlendirilir.  maddesine göre 10 şubeya bakan her müdür yardımıcısına  kurs için ücret ödenecek mi?

Hocam,

Ben ödeneceğini düşünüyorum ama şu an netlik yok.


Esra Arslan

Kıymetli hocalarım dyk da nöbet söz konusu bu yıl bu konuda ek ders olacak mı?Ayrıca her 10 şubeye bir müdür yardımcısı,nöbetçi mdr yardımcısı diyor yönerge.Bunlarda ek ders düzenlemesi nasıl olacak?


mytn

İyi çalışmalar. Fatih Projesi BTR görevlendirmeleriyle ilgili soru cevap kısmındaki açıklamalarınızı okudum. Öncelikle teşekkürler bir çok soruyu cevaplamışsınız. Benim durumumla ilgili bir açıklama göremedim o yüzden size sormak istedim.

Okulumda 12 saat derse girmekteyim. BTR görevlendirmelerimiz bu hafta yapıldı ve btr görevine başladım.

DYK kapsamında kurslara başvurduğumda ek ders ücretlendirmesi nasıl yapılacak? 

Örnek : 6 saat kurs açtım diyelim. Maaş karşılığı dolmuyor diye 3 saat maaş karşılığına gidip 3 saat kurs ek dersimi alınacak?

Yoksa BTR görevlendirilmesi yapıldı diye Maaş karşılığını doldurmaya gerek kalmadan direkt olarak 6 saat kurs ek dersi mi yazılacak?




Erbek

Kurum müdürümüz dyk kurum basvurusu yaparken dersimi eklemeyi unutmuş ve dolayisiyla tercih yapamiyorum.Yapılabilecek bir sey var mi?


Admin

Alıntı yapılan: Esra Arslan - 16 Eylül 2019, 21:23:32 Kıymetli hocalarım dyk da nöbet söz konusu bu yıl bu konuda ek ders olacak mı?Ayrıca her 10 şubeye bir müdür yardımcısı,nöbetçi mdr yardımcısı diyor yönerge.Bunlarda ek ders düzenlemesi nasıl olacak?

Hocam,

Ben ödeneceğini düşünüyorum ama şu an netlik yok


Admin

Alıntı yapılan: Erbek - 16 Eylül 2019, 22:03:27 Kurum müdürümüz dyk kurum basvurusu yaparken dersimi eklemeyi unutmuş ve dolayisiyla tercih yapamiyorum.Yapılabilecek bir sey var mi?

15. Maddede gerekli açıklamayı yapmıştım.

http://www.webdeogren.com/forum/destekleme-ve-yetistirme-kursu-dokumanlari/20192020-destekleme-ve-yetistirme-kurslari-bilgi-paylasim-bolumu-t189.0.html


alptug88

hocam kolay gelsin. Okulumuzda bir öğretmenimiz ders tamamlama için başka okulda derse giriyor kurs için de o okulu tercih etmiş bizim okulda da derse girecek. O öğretmenimizi nasıl ekleyeceğiz? Başka kurumda derse girerim seçeneği aktif öğretmenimizin


efesucu

hocam sınıf öğretmenleri dyk açabilir mi klavuzu okudum ancak aksi bi durumla karşılaşmadım


ferry

Habib hocam kurs yöneticisi olarak müdür yardımcılarını nasıl ekliyoruz sisteme?


Admin

Alıntı yapılan: alptug88 - 17 Eylül 2019, 12:33:57 hocam kolay gelsin. Okulumuzda bir öğretmenimiz ders tamamlama için başka okulda derse giriyor kurs için de o okulu tercih etmiş bizim okulda da derse girecek. O öğretmenimizi nasıl ekleyeceğiz? Başka kurumda derse girerim seçeneği aktif öğretmenimizin

Hocam,

Görevlendirme veya ders tamamlama yapan öğretmenlere yeni okulları çıkmaktadır. Ona göre başvuru yapabilirler.


Admin

Alıntı yapılan: efesucu - 17 Eylül 2019, 13:40:18 hocam sınıf öğretmenleri dyk açabilir mi klavuzu okudum ancak aksi bi durumla karşılaşmadım

Hocam,

Sınıf öğretmenleri maalesef DYK açamıyor.


Admin

Alıntı yapılan: ferry - 18 Eylül 2019, 13:18:29 Habib hocam kurs yöneticisi olarak müdür yardımcılarını nasıl ekliyoruz sisteme?
Hocam,

Müdür yardımcılarını eklemiyoruz. Kişisel mebbis şifreleri ile giriş yapınca işlem yapabilirler.


hasandrn

İyi günler, başka bir kuruma (ilçe Gençlik ve Spor Müdürlüğüne)  valilik oluru ile görevlendirilen öğretmen dyk kursu açabilir mi?



YASAL UYARI

Sitemizde yayınlanan içeriklerin büyük bir kısmı sitemize ait yada içerik sahiplerinin izinleri alınmış veya kaynak gösterilerek yayınlan içeriklerdir. Telif Hakları Yasasına uymadığını düşündüğünüz içerikleri bildirmeniz halinde incelenip 7 gün içinde silinecektir. Sitemizin içeriklerinin de izinsiz veya kaynak gösterilmeden yayınlanması yasaktır.

2012 @ Tüm Hakları Saklıdır.