Makaleler

  Makaleler

Admin:

Bu bölüme "Articles > Articles & Categories" buradan ulaşabilirsiniz ve makaleleriniz için kategoriler,alt kategoriler oluşturabilirsiniz.Hangi üye grubunun kategorilere erişim izni vereceğine,seçenekleri sınıflandırarak seçip,her bir kategori oluşturmak için makaleleri düzenleyebilirsin,ve bir sayfada kaç makale gösterileceğini ayarlayabilirsin.

Eğer istersen "Makaleler > Ayarlar" sayfasından makaleler için görsel doğrulama kodu kullanabilirsin,kategorilerde ikonlar kullanabilir,her bir makalenin altında bulunan hızlı düzenleme linkini gizleyebilirsin.

Bu bölüme göz atmak isterseniz "Makaleler > Öneriler" sayfasından ulaşabilirsiniz. Burada hangi üye gruplarının makale göndereceğini ayarlayabilirsiniz.Makale yazan kullanıcılar makaleleri görünmeden önce siz makale burada görünecek ve siz makaleyi onaylamalısınız.Her bir makale için bazı seçenekleri ayarlamanız gerekmektedir.Bu seçenekler makale sayfasında tarih,yazar blokların görünüp görünmemesidir.

HTML, PHP, BBC, gibi makale çeşitleri vardır.Her bir makale için bazı seçenekleri ayarlamanız gerekmektedir.Bu seçenekler makale sayfasında tarih,yazar blokların görünüp görünmemesidir.

Makaleler forum konularından farklı, ihtiyaçlarına uyması için bilgi, hikayelerin tüm sayfaları, veya düzenli metinler olabilir.Makaleleri göstermek istediğin panellerin blokların olduğunu kararlaştırabilirsin, ve hatta diğer makale kategorilerine bağlantı yapabilirsin.Esnekliğin bu türüyle hızlıca profesyonel bir yeri site kurabilirsin...

Kullanıcı:

Eğer admin kullanıcılara izin verirse herkes makale gönderebilir.İzinler üyegruplarına göre verirlir

Makalelerin yazmana izin verilmişse,kullanıcı kutu içinde bağlantılar bulacaksın.Eğer kullanıcı kutun yok ise yazmış olduğun makaleleri bu şekilde bulabilirsin: "Profil > TinyPortal > Makaleler". Buradan yeni makaleleri teslim edebilirsin, veya hatta mevcut makaleleri düzeltebilirsin.

Makaleyi gönderdiğin zaman başlık ve diğer kısımlardaki bilgileri tam doldurmanız gerekmektedir. Yazmış olduğunuz makale diğer kullanıcılar tarafından görülmeden önce admin onayı gerekmektedir...

Eklentilerin kullanımı boyunca, diğer makale seçenekleri eklenebilir. Bu değişiklikleri buradan yapabilirsin:"Profil > TinyPortal > Makaleler > Ayarlar".

Daha fazla bilgi için Makale Dökümanlarını ziyaret ediniz.