Moduller

  Moduller

Admin:

TP/SMF sitene dosya yöneticisi,chat veya menu yöneticisi gibi yeni moduller yükleyebilirsin. Her servis için kendi modullerini tasarlayabilirsin,siteni bunlarla birlikte büyütebilirsin.Moduller bölümüne"Admin > TinyPortal > Moduller" buradan ulaşabilirsin.Buradan modullerin açıklamalarını göreceksin ve onları aktif /pasif edebilirsin.

Eğer daha fazla modul yüklemek istersen bu şekilde modul yükleyebilirsin: Admin > TinyPortal > Moduller >Modul Yükle". , TinyPortal, modüller için kendi paket idarecisine sahip ve busayede SMF forumunun güvenliğini sağlamada daha fazla güç sağlayacaktır. Bir modülü kurabilir ,silebilir için burada seçeneği fark edeceksin, Uyarlama, uyuşabilir uyarlama, yazar, ve benzeri vb...

Kurulan her bir modulun kendi fonksiyonları vardır, Temaya yada menusekmelerine eklemek için bir bağlantıya ihtiyaç duyacaktır. Admin erişimi her zaman, "Admin > TinyPortal" de bulabilir.

NOT: TinyPortal modulleri güvenlik tutmak veya güncelleştirmek zorunda değildir. That is the sole responsibility of it's developer.

Kullanıcı:

Kullancı seçenekleri kullanıp kullanmayacağı tamamen kullanıcının insiyatifine kalmıştır. Adminler her zaman extra eklentiler eklebilir ama kullanıcılar eklenti ekleyemeyebilir.

Daha fazla bilgi için Modul Belgelerini ziyaret ediniz.
Daha çok modul için Moduller Bölümünüziyaret ediniz.